Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Πριόνι Selion T175-225 και Μπαταρία Olivion+ Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 2.480€

Περιγραφή

Το Τηλεσκοπικό Αλυσοπρίονο Selion  Telescopic Evo T175-225 της Pellenc χρησιμοποιείται για το κόψιμο κλαδιών σε ψηλά σημεία, σε συνδυασμό με την μπαταρία πλάτης Olivion+.

 

Σχεδιασμένο με κοντάρι από ανθρακονήματα και σφικτήρα ρύθμισης το ύψους, χειρολαβή με σκανδάλη ασφαλείας όπου είναι ενσωματωμένη η αντλία και το δοχείο λαδιού, ρυθμιζόμενη κεφαλή πολλαπλών θέσεων με ενσωματωμένο ηλεκτρομοτέρ της Pellenc. Η ροή του λαδιού της αλυσίδας ελέγχεται ηλεκτρονικά, το τέντωμα της αλυσίδας γίνεται αυτόματα, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο ανασυρόμενο κλειδί στο καπάκι της αλυσίδας. Επίσης το σταμάτημα της αλυσίδας γίνεται ηλεκτρονικά.

 

Η ισχύς του αλυσοπρίονου είναι 1200W που ισοδυναμεί με κινητήρα καύσης 30cm², το μήκος το κονταριού τέρμα κλειστό είναι 175cm και τέρμα ανοικτό 225cm. Το μήκος της λεπίδας είναι 25cm, η ταχύτητα της 10.3m/s, το βάρος 2.9kg, και οι στροφές του κινητήρα 5400 rpm. Η τροφοδοσία του γίνεται από τις μπαταρίες της Pellenc.

 

Η ισχύς της μπαταρίας είναι 2500W, το βάρος της 4.5kg(χωρίς τιράντες), η τάση 43.2V, χωρητικότητα 17,4Ah, αποθηκευμένη ενέργεια 700Wh, μέσος όρος ζωής πάνω από 1200 κύκλοι φορτίσεων, ο χρόνος φόρτισης 8ώρες και έχει εγγύηση 2 χρόνια. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 1 ολόκληρη ημέρα.

 

Το τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο Selion Telescopic Evo T175-225 είναι το απόλυτο εργαλείο για κλάδεμα, δυνατό, με αντοχή στην καταπόνηση, ελαφρύ, εύκολο στον χειρισμό του με πολλές επιλογές στην κλίση της κεφαλής αλλά και στην προσαρμογή του ύψους.

 

H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕΤηλεσκοπικό Αλυσοπρίονο Selion Telescopic Evo T175-225 + Olivion+

Δυνατότητα Ρύθμισης του Ύψους(175-225cm)

Ρύθμιση Κλίσης της Κεφαλής(-45°/+90°)

Ισχύς: 1200W

Ισχύς Μπαταρίας: 2500W

Μήκος Λεπίδας: 25cm

Βάρος: 2.9kg

Βάρος Μπαταρίας 4.5kg

Διάρκεια Μπαταρίας: 1 Ημέρα

Στροφές Κινητήρα:5400rpm

Κοντάρι από Ανθρακονήματα

Αυτόματος Τεντωτήρας

Ηλεκτρονική Ρύθμιση Λαδιού

Ιδανικό για Κλάδεμα Δένδρων

Προέλευση Γαλλία

 

Διαστάσεις:

Μ: 175-225cm, Π:7.5cm, Υ: 14cm

Διαστάσεις Μπαταρίας:

Μ: 24cm, Π:9cm, Υ: 34cm

  • Πριν να ξεκινήσει η εργασία με το Selion Τ175-225, πρέπει να λειτουργήσει η αντλία λαδιού και να ανεβάσει λάδι στην αλυσίδα. Αυτό γίνεται πατώντας την σκανδάλη και στην συνέχεια ανοίγοντας τον διακόπτη της μπαταρίας από το Off στο On. Τότε περίπου για ένα λεπτό θα αφήσουμε την αντλία να δουλεύει και μόλις αντιληφθούμε ότι έχει φτάσει το λάδι στην αλυσίδα σταματούμε την διαδικασία κλείνοντας τον διακόπτη της μπαταρίας από το On στο Off. Στην συνέχεια ανοίγουμε τον διακόπτη της μπαταρίας χωρίς να πατάμε την σκανδάλη και το μηχάνημα αρχίζει να δουλεύει κανονικά. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται συνήθως στο ξεκίνημα της ημέρας εάν δεν λαδώνεται η αλυσίδα ή όταν μένει το δοχείο από λάδι.
  • Στο τέλος κάθε εργασίας ωφέλιμο θα ήταν να ανοίγεται το καπάκι και να καθαρίζεται η κεφαλή από τα θρύμματα του ξύλου.
  • Αν κατά την διάρκεια της εργασίας χαλαρώσει η αλυσίδα ξεσφίξτε την κεντρική βίδα που κρατάει το καπάκι και ξανά σφίξτε την, θα τεντώσει πάλι αυτόματα.
  • Την περίοδο μη λειτουργίας της μπαταρίας φορτίστε την και στην συνέχεια αποθηκεύστε την. Μετά από μερικές μέρες μπαίνει από μόνη της σε φάση αργής αποφόρτισης για την προστασίας της. Σε διάστημα 3-4 μηνών εάν δεν έχει ξαναλειτουργήσει κάντε ακόμα ένα φόρτισμα πλήρους κύκλου.

Είδαν επίσης