Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Λάστιχο Κήπου 1/2" 20m Comfort Flex 18030-20 Gardena

  • Κωδικός Προϊόντος: 4406420

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 32€

Περιγραφή

Το Λάστιχο Κήπου 1/2" Comfort Flex 18030-20 της Gardena  χρησιμοποιείται για εργασίες με νερό σε κήπους, κατοικίες και άλλες εφαρμογές.


Το Comfort Flex είναι ένα υψηλής ποιότητας λάστιχο κήπου με τεχνολογία Power Grip για την τέλεια σύνδεση λαστίχου με ταχυσύνδεσμο. Μαζεύεται σε σέρνεται εύκολα.


Το λάστιχο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αντοχή στα τσακίσματα και το στρίψιμο και με προστασία στην υπεριώδης ακτινοβολία. Μια ειδική εσωτερική επίστρωση δρα κατά της δημιουργίας πρασινάδας (αλγών), η εξωτερική του επίστρωση δίνει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.


Το χρώμα του σωλήνα είναι πορτοκαλί, μαύρο, γκρι, η διάμετρος του είναι 1/2" ή 13mm, το μήκος του ρολού 20m, η πίεση θραύσης 25bar.


Το Comfort Flex αποτελεί ένα εξαιρετικό λάστιχο για το πότισμα ή το καθάρισμα σε κήπους κατοικίες, τον αγρό και άλλες εφαρμογές.


Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕ

Λάστιχο Κήπου Comfort Flex 18030-20 Gardena

Μήκος Ρολού 20m

Διάμετρος 1/2"-13mm

Τεχνολογία Power Grip

Δεν Τσακίζει

Αντοχή στο Στρίψιμο

Αντοχή στην Υπεριώδη Ακτινοβολία

Δεν Αναπτύσσει Άλγη

Εξαιρετική Αίσθηση Αφής

Πίεση Θραύσης 25bar

Χρώμα Γκρι, Πορτοκαλί, Μαύρο

Βάρος

Προέλευση: Γερμανία


Διαστάσεις Ρολού

Μ:38cm, Π:38cm, Υ:10cm

  • Το Comfort Flex είναι ένα εξαιρετικό λάστιχο για τον κήπο. Πλεονεκτεί για την αντοχή του στα τσάκισμα και στην περιστροφή, στην ηλιακή ακτινοβολία, στην μη ανάπτυξη αλγών. Έίναι μαλακό, έχει πολυ καλή οπτική αισθηση και αφή.