Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Φίλτρο Σίτας 1¨ TAVLIT

  • Κωδικός Προϊόντος: 4740362

  • Κατασκευαστής:  TAVLIT
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 6€

Περιγραφή

Το Φίλτρο Γραμμής 1¨ της TAVLIT  χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο, στην ηλιακή ακτινοβολία και στα λιπάσματα που περνούν μέσω του νερού άρδευσης. To σώμα  είναι κατασκευασμένο από πλαστικό όπως και το εσωτερικό στέλεχος το οποίο στηρίζει την πλαστική σίτα που συγκρατεί τις ακαθαρσίες. Η είσοδος και η έξοδος του φίλτρου είναι διαμέτρου 1¨  με αρσενικό σπείρωμα, μπορεί να περάσει παροχή μέχρι 5 m³/h, η μεγίστη πίεση λειτουργίας 10 bar, ενώ στο καπάκιι υπάρχει αρσενικό σπείρωμα 3/4" για την τοποθέτηση βάνας. Εύκολο στον καθαρισμό  ξεβιδώνοντας το καπάκι αφαιρείται  το εσωτερικό στέλεχος και ξεπλένεται με καθαρό νερό. Τοποθετείται σε ευθεία σύνδεση για την προστασία δικτύων με ενσωματωμένη σταγόνα, με σταλάκτες και μικροεκτοξευτήρες ή σε κήπους. 

Tavlit κατασκευάστρια εταιρεία προϊόντων άρδευση όπως φίλτρα, μικροεκτοξευτήρες, βάνες με έδρα το Ισραήλ.

Πηγή Πληροφοριών: TAVLIT, Καδιανάκης ΑΕΦίλτρο Σίτας Γραμμής

Σώμα Πλαστικό

Στέλεχος Πλαστικό με Πλαστική Σιτα

Είσοδος-Έξοδος 1¨ Αρσενικό

Παροχή έως 5 m³/h            

Πίεση Λειτουργίας έως 10 bar

Με Σπείρωμα 3/4¨ στο Καπάκι

Επιφάνεια Σίτας 96cm²

Μήκος Σίτας 15cm

Με Βέλος Κατεύθυνσης Νερού

Χρήση σε Θερμοκήπια, Δενδρώδεις, Κήπους κ.α.

 

Διαστάσεις

Μ: 15cm, Π:7cm, Υ: 16cm
  • Τοποθετείτε σε διατομές σωλήνων έως και Φ32. Σε οριζόντια τοποθέτηση προτιμότερο είναι το ανοιγόμενο καπάκι να κοιτάζει προς το έδαφος.
  • Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου και εξόδου του νερού είναι μεγαλύτερη από μία ατμόσφαιρα. Κάντε τακτικό έλεγχο για καθαρισμό του φίλτρου, σε περίπτωση που δεν καθαρίζετε εκτός από την μείωση της παροχής του νερού, υπάρχει και ο κίνδυνος θραύσης του σώματος.
  • Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάτε από το σωματίδια που μεταφέρει το νερό.

Είδαν επίσης