Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Rivulis

Σωληνάκι Φ5 PE 500m Μαύρο Rivulis

rating

46€ Χωρίς ΦΠΑ: 37,1€

Το Σωληνάκι PE Φ5 της Rivulis χρησιμοποιείται για την σύνδεση σταλακτών με λόγχες υδροπονίας Rivulis.Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία UV προστα..

Φίλτρο Σίτας 1" Rivulis

rating

5,7€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,6€

Το Φίλτρο Σίτας 1¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρό..

Φίλτρο Σίτας 1-1/4" Rivulis

rating

8,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,86€

Το Φίλτρο Σίτας 1-1/4¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο..

Εκτοξευτήρας S5000 L.A. Rivulis

rating

3€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Εκτοξευτήρας Κρουστικός Ολόκληρου Κύκλου της Rivulis για την άρδευση υπαίθρων καλλιεργειών σε μεσαίες αποστάσεις. Σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό με 1/2¨ αρσενικό σπείρωμα και διπλό ακροφύσιο ..

Φίλτρο Σίτας 1-1/2" Rivulis

rating

9€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Το Φίλτρο Σίτας 1-1/2¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο..

Φίλτρο Σίτας 2" Rivulis

rating

11,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,4€

Το Φίλτρο Σίτας 2¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρό..

Μικροεκτοξευτήρας Rondo Ultra Rivulis

rating

0,31€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,25€

Ο Μικροεκτοξευτήρας Rondo Ultra της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση με τεχνητή βροχή σε υπαίθριες καλλιέργειες κηπευτικών και δένδρων, θερμοκηπίων και φυτωρίων, την αντιμετώπιση παγετού και το..

Φίλτρο Δίσκων 2" Rivulis

rating

18€ 20€ -10% Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€

Το Φίλτρο Δίσκων 2¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρ..

Μικροεκτοξευτήρας Rondo Ultra (Ανεστραμμένο) Rivulis

rating

0,31€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,25€

Ο Μικροεκτοξευτήρας Rondo Ultra της Rivulis με ανεστραμμένη λειτουργία για την άρδευση με τεχνητή βροχή σε υπαίθριες καλλιέργειες κηπευτικών και δένδρων, θερμοκηπίων και φυτωρίων, την αντιμετώπιση παγ..

Μικροεκτοξευτήρας 95Litr/h S2000 PC Αυτορυθμιζόμενος Rivulis

rating

0,69€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,56€

Ο Αυτορυθμιζόμενος Μικροεκτοξευτήρας S2000 PC της Rivulis χρησιμοποιείτε για την άρδευση με τεχνητή βροχή σε δενδρώδεις και ανοικτές καλλιέργειες με επίπεδο έδαφος ή επικλινές έδαφος, καθώς επίσης και..

Σταλάκτης Αυτορυθμιζόμενος Supertif PC Rivulis (4-8 Lit/h)

rating

0,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,09€

Ο Αυτορυθμιζόμενος- Αυτοκαθαριζόμενος Σταλάκτης Supertif της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση δένδρων, θερμοκηπίων, φυτωρίων, εσπεριδοειδών, λουλουδιών κ.α.. Με 100% ομοιομορφία διανομής νερο..

Σταλάκτης Αυτορυθμιζόμενος 25 Lit/h 4 Εξόδων Supertif PC Rivulis

rating

0,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,14€

Ο Αυτορυθμιζόμενος- Αυτοκαθαριζόμενος Σταλάκτης Supertif της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση δένδρων, θερμοκηπίων, φυτωρίων, εσπεριδοειδών, λουλουδιών κ.α.. Με 100% ομοιομορφία διανομής νερο..

Σταλάκτης Αυτορυθμιζόμενος Supertif PCND No Drain Rivulis (2-4 Lit/h)

rating

0,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,09€

Ο Αυτορυθμιζόμενος- Αυτοκαθαριζόμενος Σταλάκτης Supertif PCND No Drain της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση δένδρων, θερμοκηπίων, υδροπονίας, φυτωρίων, εσπεριδοειδών, λουλουδιών κ.α.. Με 100%..

Ηλεκτροβάνα 1 1/2'' με F.C 24V Ρεύματος Rivulis

rating

69€ Χωρίς ΦΠΑ: 55,65€

Η Ηλεκτροβάνα με Flow Control 1 1/2"  24V της Rivulis χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή Ρεύματος 24V. Κατασκευασμέ..

Σταλάκτης 8Lit/h Αυτορυθμιζόμενος Katif PC Rivulis

rating

0,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,04€

Ο Αυτορυθμιζόμενος Σταλάκτης Katif PC της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση δένδρων, θερμοκηπίων, φυτωρίων, εσπεριδοειδών, λουλουδιών κ.α.. Με 100% ομοιομορφία διανομής νερού και θρεπτικών ουσ..

Λόγχη Υδροπονίας Φ5 Ελεύθερης Ροής Rivulis

rating

0,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,04€

Η λόγχη στήριξης 5mm της Palaplast χρησιμοποιείται για την στήριξη στο έδαφος μικρών σωλήνων. Κατασκευασμένη από πλαστικό, μαύρου χρώματος με αιχμηρή άκρη για ευκολία στην τοποθέτηση του. Συνολικό μήκ..

Ηλεκτροβάνα 2'' με F.C 24V Ρεύματος Rivulis

rating

72€ Χωρίς ΦΠΑ: 58,06€

Η Ηλεκτροβάνα με Flow Control 2"  24V της Rivulis χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή Ρεύματος 24V. Κατασκευασμένη α..

Φίλτρο Σίτας 2" Ημιαυτ/μενο Rivulis

rating

135€ Χωρίς ΦΠΑ: 108,87€

Το Ημιαυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Σίτας της Rivulis χρησιμοποιείται για το καθαρισμό αρδευτικών δικτύων με επιβαρυμένα αιωρούμενα σωματίδια.   Το σώμα του φίλτρου είναι κατασκευασμένο από ι..

Φίλτρο Σίτας 3" Ημιαυτ/μενο Rivulis

rating

145€ Χωρίς ΦΠΑ: 116,94€

Το Ημιαυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Σίτας της Rivulis χρησιμοποιείται για το καθαρισμό αρδευτικών δικτύων με επιβαρυμένα αιωρούμενα σωματίδια.   Το σώμα του φίλτρου είναι κατασκευασμένο από ι..

Υδροκυκλωνικός Μικροεκτοξευτήρας Tornado

rating

0,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,21€

Ο υδροκυκλωνικός μικροεκτοξευτήρας Tornado της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση δένδρων κ στον κήπο. Το Tornado είναι υδροκυκλωνικό, δηλαδή δημιουργεί εσωτερικά ένα στροβιλισμό που το κάνει ..

Σταυρός Υδρονέφωσης 4 Εξόδων Rivulis

rating

1,9€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,53€

Ο Σταυρός Υδρονέφωσης 4 εξόδων της Rivulis χρησιμοποιείτε για τον δροσισμό θερμοκηπίων, για την άρδευση ή το φύτρωμα φυτωρίων, στην κτηνοτροφία κ.α. Σχεδιασμένος ως ένας μοναδικός ψεκασμός ομίχ..

Βαλβίδα Απορροής Rivulis

rating

0,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,48€

Η βαλβίδα απορροής χαμηλής πίεσης της Rivulis χρησιμοποιείτε πριν από τον σταυρό υδρονέφωσης ή άλλου τύπου μπεκ ή μικροεκτοξευτήρα με διάμετρο εισόδου Φ6, με σκοπό να κρατάει το νερό μέσα στο σ..

Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)