Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Rivulis

Φίλτρο Σίτας 1" Rivulis

rating

5,7€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,6€

Το Φίλτρο Σίτας 1¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρό..

Φίλτρο Σίτας 1-1/4" Rivulis

rating

8,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,86€

Το Φίλτρο Σίτας 1-1/4¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο..

Εκτοξευτήρας S5000 L.A. Rivulis

rating

3€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Εκτοξευτήρας Κρουστικός Ολόκληρου Κύκλου της Rivulis για την άρδευση υπαίθρων καλλιεργειών σε μεσαίες αποστάσεις. Σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό με 1/2¨ αρσενικό σπείρωμα και διπλό ακροφύσιο ..

Φίλτρο Σίτας 1-1/2" Rivulis

rating

9€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Το Φίλτρο Σίτας 1-1/2¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο..

Φίλτρο Σίτας 2" Rivulis

rating

11,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,4€

Το Φίλτρο Σίτας 2¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρό..

Μικροεκτοξευτήρας Rondo Ultra Rivulis

rating

0,3€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,24€

Ο Μικροεκτοξευτήρας Rondo Ultra της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση με τεχνητή βροχή σε υπαίθριες καλλιέργειες κηπευτικών και δένδρων, θερμοκηπίων και φυτωρίων, την αντιμετώπιση παγετού και το..

Φίλτρο Δίσκων 2" Rivulis

rating

18€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€

Το Φίλτρο Δίσκων 2¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρ..

Μικροεκτοξευτήρας Rondo Ultra (Ανεστραμμένο) Rivulis

rating

0,3€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,24€

Ο Μικροεκτοξευτήρας Rondo Ultra της Rivulis με ανεστραμμένη λειτουργία για την άρδευση με τεχνητή βροχή σε υπαίθριες καλλιέργειες κηπευτικών και δένδρων, θερμοκηπίων και φυτωρίων, την αντιμετώπιση παγ..

Μικροεκτοξευτήρας 95Litr/h S2000 PC Αυτορυθμιζόμενος Rivulis

rating

0,67€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,54€

Ο Αυτορυθμιζόμενος Μικροεκτοξευτήρας S2000 PC της Rivulis χρησιμοποιείτε για την άρδευση με τεχνητή βροχή σε δενδρώδεις και ανοικτές καλλιέργειες με επίπεδο έδαφος ή επικλινές έδαφος, καθώς επίσης και..

Σταλάκτης 8Lit/h Αυτορυθμιζόμενος Katif PC Rivulis

rating

0,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,04€

Ο Αυτορυθμιζόμενος Σταλάκτης Katif PC της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση δένδρων, θερμοκηπίων, φυτωρίων, εσπεριδοειδών, λουλουδιών κ.α.. Με 100% ομοιομορφία διανομής νερού και θρεπτικών ουσ..

Ηλεκτροβάνα 1 1/2'' με F.C 24V Ρεύματος Rivulis

rating

69€ Χωρίς ΦΠΑ: 55,65€

Η Ηλεκτροβάνα με Flow Control 1 1/2"  24V της Rivulis χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή Ρεύματος 24V. Κατασκευασμέ..

Ηλεκτροβάνα 2'' με F.C 24V Ρεύματος Rivulis

rating

72€ Χωρίς ΦΠΑ: 58,06€

Η Ηλεκτροβάνα με Flow Control 2"  24V της Rivulis χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή Ρεύματος 24V. Κατασκευασμένη α..

Ηλεκτροβάνα 1 1/2'' με F.C 9V Μπαταρίας Rivulis

rating

70€ Χωρίς ΦΠΑ: 56,45€

Η Ηλεκτροβάνα με Flow Control 1 1/2"  9V της Rivulis χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή μπαταρίας 9V. Κατασκευασμένη από..

Ηλεκτροβάνα 2'' με F.C 9V Μπαταρίας Rivulis

rating

72€ Χωρίς ΦΠΑ: 58,06€

Η Ηλεκτροβάνα με Flow Control 2"  9V της Rivulis χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή μπαταρίας 9V. Κατασκευασμένη από ισχ..

Φίλτρο Σίτας 2" Ημιαυτ/μενο Rivulis

rating

135€ Χωρίς ΦΠΑ: 108,87€

Το Ημιαυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Σίτας της Rivulis χρησιμοποιείται για το καθαρισμό αρδευτικών δικτύων με επιβαρυμένα αιωρούμενα σωματίδια.   Το σώμα του φίλτρου είναι κατασκευασμένο από ι..

Φίλτρο Σίτας 3" Ημιαυτ/μενο Rivulis

rating

145€ Χωρίς ΦΠΑ: 116,94€

Το Ημιαυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Σίτας της Rivulis χρησιμοποιείται για το καθαρισμό αρδευτικών δικτύων με επιβαρυμένα αιωρούμενα σωματίδια.   Το σώμα του φίλτρου είναι κατασκευασμένο από ι..

Υδροκυκλωνικός Μικροεκτοξευτήρας Tornado

rating

0,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,21€

Ο υδροκυκλωνικός μικροεκτοξευτήρας Tornado της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση δένδρων κ στον κήπο. Το Tornado είναι υδροκυκλωνικό, δηλαδή δημιουργεί εσωτερικά ένα στροβιλισμό που το κάνει ..

Σταυρός Υδρονέφωσης 4 Εξόδων Rivulis

rating

1,9€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,53€

Ο Σταυρός Υδρονέφωσης 4 εξόδων της Rivulis χρησιμοποιείτε για τον δροσισμό θερμοκηπίων, για την άρδευση ή το φύτρωμα φυτωρίων, στην κτηνοτροφία κ.α. Σχεδιασμένος ως ένας μοναδικός ψεκασμός ομίχ..

Βαλβίδα Απορροής Rivulis

rating

0,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,48€

Η βαλβίδα απορροής χαμηλής πίεσης της Rivulis χρησιμοποιείτε πριν από τον σταυρό υδρονέφωσης ή άλλου τύπου μπεκ ή μικροεκτοξευτήρα με διάμετρο εισόδου Φ6, με σκοπό να κρατάει το νερό μέσα στο σ..

Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)