Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταυρός Υδρονέφωσης 4 Εξόδων Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 4705418

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 1,9€

Περιγραφή

Ο Σταυρός Υδρονέφωσης 4 εξόδων της Rivulis χρησιμοποιείτε για τον δροσισμό θερμοκηπίων, για την άρδευση ή το φύτρωμα φυτωρίων, στην κτηνοτροφία κ.α. Σχεδιασμένος ως ένας μοναδικός ψεκασμός ομίχλης που σε συνδυασμό με την βαλβίδα αντιστράγγισης αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, της υγρασίας και της εξάτμισης. Με παροχή ανά ακροφύσιο 5.4 lit/h ή 21.6 lit/h συνολικά στο μπεκ, πίεση λειτουργία 3.5-5bar, διάταξη 2Χ2m ή 2.5Χ2.5m και είσοδο νερού νίπελ Φ6. Το Vortex ακροφύσιο με την περιστρεφόμενη ροή που ελαχιστοποιεί του κινδύνους απόφραξης αλλά δημιουργεί και μια πολύ λεπτή νεφελώδης σταγόνα ακόμα και σε χαμηλές πιέσεις κάνουν το μπεκ ιδανικό για τον έλεγχο του κλίματος σε θερμοκήπια, φυτώρια, άλλες εφαρμογές.

 

Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτέλουν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.   


Πηγή Πληροφοριών: Rivulis-Eurodrip


Σταυρός Υδρονέφωσης 4 Εξόδων

Παροχή 5,4 litr/h /Ακροφύσιο

Συνολική Παροχή 21.6 lit/h

Πίεση Λειτουργίας 3.5-5bar

Ακροφύσιο Vortex

Ακροφύσιο Περιστρεφόμενης Ροής

Διάταξη 2X2m ή 2.5Χ2.5m

Απαιτείτε η Χρήση Φίλτρου Καθαρισμού

Ιδανικό για Θερμοκήπια, Φυτώρια κ.α

  • Ο σταυρός της υδρονέφωσης είναι αξιόπιστη λύση για τον δροσισμό του θερμοκηπίου. Φέρνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ενώ σε περίπτωση βουλώματος ανοίγει και καθαρίζει.
  • Συνδυάστε το με βαλβίδα απορροής για να μένει συνεχεια πιεσμένο το δίκτυο αλλά και να μην απορρέουν τα νερά στα χαμηλότερο σημείο όταν κλείνει η βάνα.
  • Στο θερμοκήπιο τοποθετούνται συνήθως στο ύψος του ψαλιδιού, λίγο πιο πάνω από τα φυτά. Συνδέονται στην σωλήνα με ένα σωληνάκι 30cm  για να κατέβει το μπεκ λιγο πιο χαμηλά, ώστε να απορροφά τις συστολές-διαστολές άλλα κα να μην δημιουργεί σταγόνα πάνω στον σωλήνα.
  • Συνδυάζονται με προγραμματιστές δευτερολέπτου, με εντολές συχνών ανοιγμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας έχοντας, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είδαν επίσης