Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ράκορ Αρσενικό 16ΑΤΜ

  • Κωδικός Προϊόντος: 4651

  • Κατασκευαστής:  SAB
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,92€

Περιγραφή

Το Αρσενικό Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας πολυαιθυλενίου και εξαρτήματος (κρουνός, βάνα, ταφ, μουφα, κλπ).


Με υψηλή αντοχή στην πίεση έως 16 bar, περιλαμβάνει υδραυλικό δακτύλιο στεγάνωσης (όσο υψηλότερη πίεση τόσο καλύτερα στεγανώνει), ισχυρό άγκιστρο συγκράτησης της σωλήνας, κατάλληλο και για πόσιμο νερό. Διαθέσιμες διατομές Φ20, Φ25, Φ32, Φ40, Φ50, Φ63, Φ75, Φ90, Φ110.


Το ρακόρ έχει αρσενικό σπείρωμα, το περικόχλιο του έχει γαλάζιο χρώμα και το κύριο σώμα μαύρο. Με προστασία στην ηλιακή ακτινοβολία, ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει λιπαντική ουσία που το κάνει ακόμα πιο εύκολη την τοποθέτηση του. Πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμού όπως, KIWA, IIP, WATERMARK, DVGW, SWGV, WRAS κ.α..


Το Ρακόρ αποτελεί ιδανική λύση σε αρδευτικά δίκτυα με υψηλές πιέσεις, γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και άριστη στεγάνωση.


Ρακόρ Σύνδεσης Κοχλιωτό Αρσενικό

Σύνδεσμος Μεταξύ Σωλήνας κ΄Εξαρτήματος

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 16 bar

Σπείρωμα Αρσενικό

Διατομές από Φ20-Φ110

Εύκολο στην Τοποθέτηση

Υδραυλικό Δακτύλιο Στεγάνωσης

Ισχυρό Άγκιστρο

Χρώμα Γαλάζιο-Μαύρο

Ηλιακή Προστασία UV

Κατάλληλο για Πόσιμο Νερό

Προέλευση Ιταλία

  • Το εξάρτημα πλεονεκτεί για την υψηλή αντοχή του στην πίεση και συγκράτησης του σωλήνα, στην γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, στον υδραυλικό δακτύλιο στεγάνωσης.
  • Να χρησιμοποιείται για σωλήνες σκληρούς
  • Τοποθετείται ξεβιδώνοντας το γαλάζιο περικόχλιο, το οποίο στην συνέχεια περνάμε εξωτερικά του σωλήνα όπως και το λευκό άγκιστρο συγκράτησης με την σωστή φορά. Στην συνέχεια τοποθετούμε τον  σωλήνα μέσα στο ρακόρ μέχρι να τερματίσει στο βάθος του. Σημαντική λεπτομέρεια είναι η άκρη της σωλήνας να περάσει τον εσωτερικό δακτύλιο στεγάνωσης και να τερματίσει στο βάθος του ρακόρ. Τέλος φέρνουμε το άγκιστρο σε επαφή με το υπόλοιπο σώμα του ρακορ και σφίγγουμε το περικόχλιο με τα χέρια σε μικρές διατομές ή με την βοήθεια κλειδιού ή κάβουρα στις μεγαλύτερες.
  • Προσοχή η άκρη της σωλήνας να είναι ευθεία κάθετα κομμένη.

Είδαν επίσης