Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Κονταροψάλιδο Αέρος (Παπαγάλος) F6 Campagnola

  • Κωδικός Προϊόντος: 4869210

  • Κατασκευαστής:  Campagnola
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 480€

Περιγραφή

Το Κονταροψάλιδο Αέρος (Παπαγάλος) F6 της Campagnola χρησιμοποιείτε για το κλάδεμα δενδροειδών καλλιεργειών σε ψηλά σημεία. Χαρακτηρίζεται για την μεγάλη του διάμετρο κοπής που ξεφεύγει από τα όριο των ψαλιδιών και καλύπτει ακόμα και κοπές θα χρειαζόταν πριόνι.


Ο κορμός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο, οι λεπίδες από ισχυρό ατσάλι, με διπλό έμβολο και αντι-μάχαιρο ανάποδο σαν γάντζο. Η διάμετρος κοπής είναι στα 50mm, η μέγιστη πίεση λειτουργίας 10 bar, το βάρος του στα 3.1kg, το μήκος του σωλήνα είναι 1.5 (ολικό μήκος 1.9m), η κατανάλωση 100litr/min. Σκανδάλη με ασφάλεια λειτουργίας και μικρής διαδρομής, προστασία εισόδου υπολειμμάτων.


Το κονταροψάλιδο F6 είναι το κορυφαίο εργαλείο στην αγορά για κλάδεμα με αέρα σε απόσταση,  κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και την εγγύηση της Campagnola.


Campagnola κορυφαία ιταλική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται σε γεωργικές εργασίες με κινητήριο δύναμη τον αέρα.

Πηγή Πληροφοριών: Campagnola, Καδιανάκης ΑΕ


Ψαλίδι Αέρος με Κοντάρι F6 Campagnola

Κορμός από Αλουμίνιο

Διάμετρος Κοπής 50mm

Μήκος Κορμού 1.5m(Ολικό 1.9m)

Μέγιστο Ύψος Κλαδέματος 3-3.5m

Βάρος 3.10kg

Κατανάλωση 100litr/min

Πίεση Λειτουργίας 10bar

Αντιμάχαιρο Ανάποδο (Γάντζο)

Ισχυρές Ατσάλινες Λεπίδες

Διπλό Πιστόνι

Παθητική κ΄Ενεργητική Ασφάλεια

Πιστοποίηση CE

Service-Ανταλλακτικά

Ιδανικό για Ελιά, Οπωρώνες

 

Διαστάσεις:

Μ: 200cm, Π: 6cm, Υ: 16cm

  • Το ιδανικότερο ψαλίδι αέρος για κλάδεμα σε ύψος, πλεονεκτεί λόγω της δύναμης του και του ανάποδου αντιμάχαιρου που λειτούργει ως γάντζος για να τοποθετείτε καλύτερα πάνω στο κλαδί. Επίσης το ψαλίδι στηρίζεται και κρεμάει  πάνω στο κλαδί με αποτέλεσμα να μην το σηκώνει ο χρήστης και να είναι  πιο ξεκούραστη η εργασία.
  • Ο αεροσυμπιεστής που θα τροφοδοτεί με αέρα το ψαλίδι να έχει ελαιωτήρα για την λίπανση του ψαλιδιού και νεροπαγίδα και τον καθαρισμού του αέρα από την υγρασία.
  • Μετά την χρήση να καθαρίζεται από τα φυτικά υπολείμματα με ένα καθαρό χαρτί ή πανί ή την χρήση σπρέι καθαρισμού λεπίδων.
  • Να φυλάσσεται σε καθαρό από σκόνες χώρο χωρίς υγρασία.
  • Μετά από κάποιες ώρες χρήσης να ακονίζονται οι λεπίδες του.

Είδαν επίσης