Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Αντλία Ψεκασμού TF-30B3N

  • Κωδικός Προϊόντος: 5403152

  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 97€

Περιγραφή

H Αντλία Ψεκασμού TF-30B3N χρησιμοποιείτε για την δημιουργία υψηλής πίεσης για εφαρμογές όπως ο Ψεκασμός φυτοπροστατευτικών διαλυμάτων ή τροφοδοσία λιπασμάτων. Η αντλία προσαρμόζετε σε ειδική βάση με βενζινοκινητήρα ή ηλεκτροκινητήρα που θα της παρέχει κίνηση για την δημιουργία πίεσης έως 40 bar.


Κατασκευασμένη από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με ειδική επεξεργασία για αντοχή στην διάβρωση και στην σκουριά. Εσωτερικά με τρία έμβολα 30 mm ειδικά επεξεργασμένα για περισσότερη αντοχή στα χημικά όπως και τα στεγανά και οι βαλβίδες. Με αεροκώδωνα, ρυθμιστή πίεσης και δυνατότητα λειτουργίας by pass.


Η παροχή της αντλίας είναι 32-46lit/min, η μέγιστη πίεση λειτουργίας 40bar, οι στροφές 800rpm. Για να λειτουργήσει χρειάζεται κινητήρα βενζίνης ή ρεύματος το λιγότερο 3HP.


Ιδανική για χρήσης όπως ψεκασμός φυτοπροστατευτικών διαλυμάτων, διοχέτευση λιπάσματος, άρδευση με μικρές απαιτήσεις σε παροχή, σε θερμοκήπια, αγροκτήματα και οπωρώνες.


Πηγή Πληροφοριών: Καδιανάκης ΑΕ

Αντλία Ψεκασμού OF-30B3N

Με Τρία Έμβολα 30mm

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 40bar

Ωφέλιμη Πίεση 21-35bar

Παροχή 32-46litr/min

Στροφές 800rpm

Βάρος 11.5kg

2 Δύο Έξοδοι με Βάνα 1/4"

Συνδυάζεται με Κινητήρα 3hp

Σημείο Ένδειξης Στάθμης Λαδιού

Σετ Σωλήνων Εισαγωγής-Επιστροφής κ΄ Φίλτρο

Εφαρμογές όπως Ψεκασμός, Λίπανση ,Άρδευση.

Προέλευση: Κίνα

 

Διαστάσεις:

Μ: 42cm, Π: 30.5cm, Υ: 33cm
  • Κάθε 2 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας να γυρίζονται μισή στροφή οι 3 βαλβίδες γρασαρίσματος των εμβόλων. Μόλις τερματίσουν να ξαναγεμίζονται με γράσο.
  • Μετά από την χρήση να ξεπλένεται η αντλία με καθαρό νερό.
  • Ελέγχεται την στάθμη του λαδιού να είναι πάντα στην μέση του γυάλινου δείκτη.
  • Για την λίπανση της αντλίας χρησιμοποιείται SAE30 λάδι. Στις πρώτες 10 ώρες λειτουργίας να γίνεται αλλαγή του λαδιού, στην συνέχεια στις επόμενες 50 ώρες και  μετέπειτα κάθε 70 ώρες ή όταν αρχίζει να χάνει το λαδί το χρώμα του και να γίνεται λευκό.

Είδαν επίσης