Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Υδρολιπαντήρας Venturi 3/4" Plastica Alfa

  • Κωδικός Προϊόντος: 4577150

  • Κατασκευαστής:  PLASTICA ALFA
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 49€

Περιγραφή

O Υδρολιπαντήρας τύπου Venturi 3/4¨  της Plastica Alfa χρησιμοποιείται για την διοχέτευση λιπάσματος ή άλλων χημικών στην καλλιέργεια ή στον κήπο μέσω του δικτύου άρδευσης.


Κατασκευασμένο από πλαστικό  με αντοχή στα λιπάσματα, ελαφρύ και άνετο στην μεταφορά. Δυνατότητα αναρρόφησης 75-193 litr/h, η είσοδος και η έξοδος του νερού είναι 3/4¨αρσενικό σπείρωμα, στην είσοδος του λιπάσματος υπάρχει 1/2¨ αρσενικό σπείρωμα. Εσωτερικά της εισόδου του λιπάσματος υπάρχει βαλβίδα αντεπιστροφής που επιτρέπει μόνο την αναρρόφηση και όχι την έξοδο του νερού. Με το Venturi συμπεριλαμβάνεται σωλήνας διάφανος 1.2m με φίλτρο και βάνα για την ρύθμιση της ροής.


Το Venturi συνδέεται στον κεντρικό αγωγό διανομής του νερού σε παράπλευρη (by-pass) σύνδεση και με μια βάνα στραγγαλισμού ανάμεσα στην είσοδο και στην έξοδο. Στραγγαλίζοντας λίγο την βάνα δημιουργείτε διαφορά πίεσης εισόδου και εξόδου, όπου με την ειδική στένωση εσωτερικά του Venturi (Θεώρημα Venturi) δημιουργεί αυτόματη αναρρόφηση του διαλύματος που θα βρίσκεται σε κάποιο δοχείο.


Το Venturi αποτελεί μια απλή αλλά ιδανική μέθοδο για την λίπανση θερμοκηπίων, ανοικτών αγρών και κήπων μέσω του δικτύου άρδευσης.

Πηγή Πληροφοριών:  Καδιανάκης ΑΕ


Υδρολιπαντήρας Venturi 3/4¨Plastica Alfa

Είσοδος-Έξοδος Νερού Αρσενικό Σπείρωμα 3/4¨

Είσοδος Διαλύματος 1/2¨

Αναρρόφηση 75-193 litr/h

Mε Βαλβίδα Αντεπιστροφής Εσωτερικά

Σώμα Πλαστικό

Χρώμα Μπλε

Συμπεριλαμβάνεται Σωλήνας Διάφανος, Φίλτρο, Βάνα

 

Διαστάσεις:

Μ:13.9 cm, Π:3cm, Υ:6.3cm

  • Το Venturi 3/4¨ προτείνεται για δίκτυο με κατανάλωση στην καλλιέργεια το λιγότερο 3m³/h και πίεση πάνω από 2 bar. Σύνδεση του στον κεντρικό σωλήνα να γίνεται με Φ20 ή Φ25.
  • Οι μέθοδος λίπανσης με Venturi (εγχυτήρας) πλεονεκτεί λόγω του χαμηλού κόστους, της πολύ αποτελεσματικής   και ομοιόμορφης διανομής του λιπάσματος στην καλλιέργεια. Δεν χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια για να δουλέψει, δεν χρειάζεται συντήρηση, μεταφέρετε εύκολα, σε ξηρή λειτουργία δεν δημιουργείται πρόβλημα, η έγχυση του διαλύματος είναι με υποπίεση και όχι με πίεση.
  • Τα Venturi για να λειτουργήσουν χρειάζονται υψηλή πίεση δικτύου και κατανάλωση.