Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Υδροκυκλώνας Πλαστικός 1" Alfaturbo PLASTICA ALFA

 • Κωδικός Προϊόντος: 4577003

 • Κατασκευαστής:  PLASTICA ALFA
 • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
 • 79,36€

Περιγραφή

O Πλαστικός Υδροκυκλώνας Alfaturbo της Plastica Alfa χρησιμοποιείτε  για τον διαχωρισμό του νερού από την άμμο και άλλα φερτά υλικά με ειδικό βάρος μεγαλύτερο του νερού.

Ο υδροκυκλώνας είναι κατασκευασμένος από ισχυρό πολυμερές υλικό, που το καθιστά ανθεκτικό στην διάβρωση σε σχέση με τους μεταλλικούς υδροκυκλώνες. Είσοδος νερού από το πλάι και έξοδος από την κορυφή, με αρσενικά σπείρωμα, διατομή 1¨, με βάνα καθαρισμού, μέγιστη πίεση λειτουργίας μέχρι 5 bar και παροχή από 2.7 έως 5.8  m³/h.

Η αρχή λειτουργίας του υδροκυκλώνα βασίζεται στην φυγόκεντρο δύναμη που αναπτύσσει εντός του το νερό και έχει σαν αποτέλεσμα τον διαχωρισμό των σωματιδίων και την συλλογή τους στο δοχείο που βρίσκεται χαμηλά, ενώ το νερό φεύγει καθαρό από την κορυφή.

Οι υδροκυκλώνες είναι συμβατός με διάφορους τύπους σύνδεσης χρησιμοποιείτε στην γεωργία, την βιομηχανία, την ύδρευση πριν απο φίλτρα χαλικιών, δίσκων ή σίτας.

 

Plastica Alfa η κορυφαία Ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία προιόντωνγια την διαχείρηση του νερού, με  λύσεις στην Γεωργία, την Βιομηχανία και την Ύδρευση.


Πηγή Πληροφοριών: Plastica Alfa, Καδιανάκης ΑΕ
Υδροκυκλώνας Πλαστικός (αμμοδιαχωριστής)

Διάσταση 1¨

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 5 bar

Παροχή 2¨: 2.7-5.8 m³/h

Βάνα Καθαρισμού

Αρθρωτά Εξαρτήματα

Απ΄΄ο Ισχυρό Πολυμερές

Αντοχή στην Διάβρωση

Είσοδος-Έξοδος με Αρσενικό Σπείρωμα

Βάρος: 1kg

Κατάλληλος για Πόσιμο Νερό

 

Διαστάσεις:

Μ:22cm, Π:13cm, Υ:39cm

 • Ο υδροκυκλώνας πλεονεκτεί για την αντοχή του στην διάβρωση σε σχέση με τους μεταλλικούςΓια το καλύτερο αποτέλεσμα μετά τον υδροκυκλώνα να τοποθετείται φίλτρο σίτας ή δίσκων.
  • Ο Υδροκυκλώνας τοποθετείται συνήθως σε γεωτρήσεις ή σε περιπτώσεις που η νερό δεν έχει καθαριστεί μέσω διήθησης σε κάποια δεξαμενή. Επίσης πριν από φίλτρα που βουλώνουν πολύ γρήγορα από άμμο.
  • Ο υδροκυκλώνας καθαρίζει με το άνοιγμα της βάνας καθαρισμού. Σε περίπτωση πολύ ακάθαρτων νερών όπου το δοχείο καθαρισμού γεμίζει γρήγορα, ανοίγεται την βάνα λίγο πιο κάτω από το μισό της άνοιγμα κατά την διάρκεια της άρδευσης ώστε να καθαρίζει αμέσως.
  • Το αποτέλεσμα του υδροκυκλώνα εξαρτάτε άμεσα από την πίεση και την παροχή του νερού, όσο μεγαλύτερα τόσο και καλύτερος καθαρισμός.