Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βαλβίδα Καθαρισμού Γραμμής NaanDanJain

  • Κωδικός Προϊόντος: 4705433

  • Κατασκευαστής:  NaanDanJain
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή: 
  • 2,8€

Περιγραφή

Η Βαλβίδα Καθαρισμού Γραμμής της NaanDanJain χρησιμοποιείται στο τέλος της γραμμής άρδευσης με σκοπό το άδειασμα της γραμμής μετά που θα σταματήσει το πότισμα και τον καθαρισμού από ακαθαρσίες που τυχόν μεταφέρει το νερό.


Κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής πλαστικό, με αντοχή στα χημικά, χωρίς μεταλλικά μέρη, μεγάλους διόδους νερού για μεγαλύτερη αξιοπιστία, κόκκινο δακτύλιο για ευκολία στην αναγνώριση και τον έλεγχο και δυνατότητα ανοίγματος και καθαρισμού όταν χρειαστεί.


Το άνοιγμα της βαλβίδας γίνεται όταν η πίεση λειτουργίας του δικτύου πέσει κάτω από 0.5bar, ενώ αντίστοιχα κλείνει όταν η πίεση ανέβει πάνω από 0.5bar. Η βαλβίδα έχει αρσενικό σπείρωμα 3/4" το αντίστοιχο ρακόρ μπορεί να τοποθετηθεί σε σωλήνα οποιασδήποτε διαμέτρου.


Η βαλβίδα αποτελεί μια ιδανική λύση για την συντήρηση του δικτύου άρδευσης, ιδιαίτερη στην στάγδην άρδευση είτε επιφανειακά είτε υπόγεια. Αντικαθιστά τα διόφθαλμα ή τα βανάκια καθαρισμού που τοποθετούνται στο τέλος κάθε γραμμής και είναι αρκετά αποτελεσματική σε δίκτυα που οι γραμμές χρειάζονται συχνά άνοιγμα καθαρισμό, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο χειρωνακτική εργασία.


NaanDanJain παγκόσμια εταιρεία κατασκευής προϊόντων άρδευσης. Με μια ολοκληρωμένη γκάμα στα προϊόντα άρδευσης η NaanDanJain είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο πότισμα υπαίθριων καλλιεργειών και θερμοκηπίων.

Πηγή Πληροφοριων: NaanDanJain, Καδιανακης ΑΕ

Βαλβίδα Καθαρισμού Γραμμής Naan Dan

Σπείρωμα Αρσενικό 3/4"

Πίεση Ανοίγματος Κάτω 0.5bar

Πίεση Κλεισίματος Πάνω 0.5bar

Για Υπόγεια κ΄Επιφανειακά Δίκτυα

Αντικαθιστά Διόφθαλμο και Βανάκι Καθαρισμού

Μειώνει Χειροκίνητη Εργασία

Αντοχή Στα Χημικά

Χωρίς Μεταλλικά Μέρη

Ιδανική για Καθαρισμό Γραμμής

Προέλευση Ισραήλ


Διαστάσεις:

Μ:10cm, Π:7cm, Υ:4.5cm  • Η βαλβίδα είναι μια αξιόπιστη και ιδανική λύση για την αποβολή ακαθαρσιών που μένουν στο τέλος κάθε γραμμής μετά από κάθε άρδευση και έχουν περάσει από το φίλτρο καθαρισμού
  • Τοποθετήστε με ρακόρ ή εξάρτημα φις την βαλβίδα στο τέλος κάθε γραμμής.

Είδαν επίσης