Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βαλβίδα Εξαερισμού 2" Μονής Ενέργειας Eurodrip

  • Κωδικός Προϊόντος: 4126136

  • Κατασκευαστής:  Eurodrip
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 16,89€

Περιγραφή

Η Βαλβίδα Εξαερισμού Μονής Ενέργειας της Eurodrip χρησιμοποιείται για την εισαγωγή και εξαγωγή αέρα σε δίκτυα άρδευσης.

 

Το σώμα της βαλβίδας είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, όπου εσωτερικά περιλαμβάνει μια πλαστικο φλοτέρ απο πολυπροπυλένιο και ελαστικά στεγάνωσης από EPDM

 

Η διάμετρος της βαλβίδας είναι 2¨αρσενικό σπείρωμα, η μέγιστη πίεση λειτουργίας 10bar, και η ελάχιστη 0.5bar. Ο εξαεριστήρας είναι κινητικού τύπου μονής ενέργειας, μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα δίκτυο για την   εισαγωγή και την εξαγωγή αέρα στο ξεκίνημα κατά το ξεκίνημα και το τελείωμα της  άρδευσης.

 

 

Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτελούν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.  

Πηγη Πληροφοριων: Rivulis, Καδιανακης ΑΕΒαλβίδα Εξαερισμού Μονής Ενέργειας Κινητική

Διάμετρος 2¨ Αρσενικό Σπείρωμα

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 10 bar

Ελάχιστη Πίεση Λειτουργίας 0.5bar

Εισαγωγή-Εξαγωγή Αέρα

Λειτουργεί κατά την Εισαγωγή Νερού και στο Άδειασμα των Δικτύων

Χρησιμοποιείται για την Καλή Λειτουργία των Δικτύων Άρδευσης

 

Διαστάσεις

Μ:10cm, Π:10cm, Υ:24,5cm

Βάρος: 680gr

  • Ο εξαεριστήρας τοποθετείται πάντα σε όρθια θέση.
  • Εξαεριστήρες τοποθετούνται σε δίκτυα με μεγάλες αποστάσεις κατά προσέγγιση κάθε 500m. Εάν  υπάρχουν υψομετρικές διακυμάνσεις στην διαδρομή τοποθετούνται πάντα στα πιο υψηλά σημεία, σε κάθε κορφή ένας. Επίσης σε κάθε ξεκίνημα ενός δικτύου πρέπει να υπάρχει ένας εξαεριστήρας είτε για να μην κάνει υποπίεση ο σωλήνας σε περίπτωση που το νερό κατευθύνεται χαμηλότερα, είτε για να μην προκαλέσει σπάσιμο του σωλήνα σε περίπτωση που το νερό κατευθύνεται πιο ψηλά και κάποια στιγμή επιστρέφει πίσω με αέρα.
  • Οι βαλβίδες εξαερισμού εξυπηρετούν ακόμα την ομαλή λειτουργία του δικτύου, καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που εγκλωβίζουν αέρα με αποτέλεσμα να μην διέρχεται η επιθυμητή ποσότητα νερού