Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βαλβίδα Εξαερισμού 1" Μονής Ενέργειας Irritec

  • Κωδικός Προϊόντος: 4126530

  • Κατασκευαστής:  Irritec
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 7,5€

Περιγραφή

Η Βαλβίδα Εξαερισμού Μονής Ενέργειας της Irritec χρησιμοποιείται για την εισαγωγή αέρα σε δίκτυα άρδευσης.

 

Το σώμα της βαλβίδας είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, όπου εσωτερικά περιλαμβάνει μια πλαστική σφαίρα και ένα δακτύλιο στεγάνωσης.

 

Η διάμετρος της βαλβίδας είναι 1¨αρσενικό σπείρωμα, η μέγιστη πίεση λειτουργίας 10bar, και η ελάχιστη 0.5bar. Ο εξαεριστήρας είναι μονής ενέργειας, δηλαδή μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα δίκτυο που έχει περισσότερο ανάγκες  εισαγωγής αέρα.

 

 

Irritec ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία προϊόντων άρδευσης με πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την γεωργία και των κήπο.

Πηγη Πληροφοριων: Irritec, Καδιανακης ΑΕ

Βαλβίδα Εξαερισμού Μονής Ενέργειας

Διάμετρος 1¨ Αρσενικό Σπείρωμα

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 10 bar

Ελάχιστη Πίεση Λειτουργίας 0.5 bar

Δυνατότητα Εισαγωγής Αέρα

Χρησιμοποιείται για την Προστασία των Δικτύων Άρδευσης

 

Διαστάσεις

Μ:5.2cm, Π:5.2cm, Υ:13cm

Βάρος: 80gr

  • Ο εξαεριστήρας τοποθετείται πάντα σε όρθια θέση.
  • Εξαεριστήρες τοποθετούνται σε δίκτυα με μεγάλες αποστάσεις κατά προσέγγιση κάθε 500m. Εάν  υπάρχουν υψομετρικές διακυμάνσεις στην διαδρομή τοποθετούνται πάντα στα πιο υψηλά σημεία, σε κάθε κορφή ένας. Επίσης σε κάθε ξεκίνημα ενός δικτύου πρέπει να υπάρχει ένας εξαεριστήρας είτε για να μην κάνει υποπίεση ο σωλήνας σε περίπτωση που το νερό κατευθύνεται χαμηλότερα, είτε για να μην προκαλέσει σπάσιμο του σωλήνα σε περίπτωση που το νερό κατευθύνεται πιο ψηλά και κάποια στιγμή επιστρέφει πίσω με αέρα.
  • Οι βαλβίδες εξαερισμού εξυπηρετούν ακόμα την ομαλή λειτουργία του δικτύου, καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που εγκλωβίζουν αέρα με αποτέλεσμα να μην διέρχεται η επιθυμητή ποσότητα νερού