Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Αυτοκινούμενος Θρυματιστής Κλαδιών Powerchipper 2 SIK

  • Κωδικός Προϊόντος: 5468700

  • Κατασκευαστής:  SIK
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή: 
  • 3.000€

Περιγραφή

Ο Αυτοκινούμενος Θρυμματιστή Κλαδιών SIK χρησιμοποιείται για τον τεμαχισμό υπολειμμάτων μετά το κλάδεμα των δένδρων.


Η  μέγιστη διάμετρος κοπής είναι  του κλαδιού 100mm και το μέγεθος τη χοάνης 65Χ60cm. Το κόψιμο του κλαδιού γίνεται από ένα δίσκου αποτελούμενος από 3 μαχαίρια παίρνοντας κίνηση από ένα βενζινοκινητήρα 14HP. Η εκκίνηση του κινητήρα με μίζα και μπαταρία, ενώ υπάρχει και συμπλέκτης που δίνει κίνηση στους τροχούς για την ευκολότερη μεταφορά του.


Η χοάνη είναι αρκετά μεγάλη ώστε το κλαδί να εισέρχεται με ευκολία στον δίσκο τεμαχισμού, ενώ όταν το ξύλο έρθει σε επαφή με το δίσκο το κλαδί εισέρχεται και τεμαχίζεται από μόνο του χωρίς επιπλέον προσπάθεια από τον χρήστη.   


Ο θρυμματιστής προτείνεται ανεπιφύλακτα για τον τεμαχισμό κλαδιών σε δένδρα με σκληρό ξύλο όπως είναι η ελιά. Αποτελεί μια ιδανική και αξιόπιστη λύση για την μετατροπή των υπολειμμάτων του κλαδέματος σε χρήσιμη και περιεκτική οργανική ουσία, ενσωματώνοντας το θρυμματισμένο προϊόν στο έδαφος.


Η SIC σχεδιάζει και κατασκευάζει από το 1969 με επιτυχία και αξιοπιστία, αγροτικά μηχανήματα, γεωργικό εξοπλισμό και ελαιοραβδιστικά, βάση πιστοποίησης CE, με έδρα το Ηράκλειο.

Πηγή Πληροφοριών: Καδιανάκης ΑΕΘρυμματιστής Κλαδιών SIK

Βενζινοκινητήρας Ισχύς 14HP

Μέγιστη Διάμετρος Κοπής 100mm

Αυτοκινούμενος με 2 Τροχούς

Διάσταση Χοάνης 65cmΧ60cm

Εκκίνηση με Μίζα και Μπαταρία

Αυτόματη Αναρόφηση Κλαδιού

Ρύθμισης Γωνίας Εξόδου Θρύμματος  

Διακόπτη Άμεσης Διακοπής

Προέλευση Θρυματιστή: Ελλάδα

Προέλευση Κινητήρα: Κίνα

Πιστοποίηση CE

  • Ο θρυμματιστής πλεονεκτεί γιατί συνδυάζει μεγάλη διάμετρο κοπής, ανοικτή χοάνη για ευκολία τοποθέτησης και εισαγωγής του κλαδιού, αυτοκίνηση στους τροχούς, εκκίνηση με μίζα σε  πολύ ανταγωνιστική τιμή.
  • Τοποθετήστε το κλαδί με την μεριά που έχει την μεγαλύτερη διάμετρο ξύλο. Μόλις αγγίξει τον δίσκο θρυματισμού αυτόματα το κλαδί θα αναρροφηθεί εντός της χοάνης.
  • Απλώστε τα θρυμματισμένα κλαδιά στο χωράφι και ενσωματώστε τα στο χώμα  με ένα ελαφρύ φρεζάρισμα.
  • Μάθετε Περισσότερα για την Κομποποίηση των Υπολειμμάτων

Είδαν επίσης