Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Θερμόμετρο Υγρασιόμετρο WeatherHub Starter-Set TFA

  • Κωδικός Προϊόντος: 8104006

  • Κατασκευαστής:  TFA DOSTMANN
  • Διαθεσιμότητα: Αναμένεται
Τιμή: 
  • 120,24€

Περιγραφή

Το Θερμόμετρο Υγρασιόμετρο WeatherHub Starter-Set της TFA χρησιμοποιείτε για την μέτρηση και την καταγραφή της Θερμοκρασίας και της Υγρασίας ενός αποθηκευτικού χώρου, σε μια κατοικία, σε ένα θερμοκήπιο ή σε εξωτερικούς χώρους. Τα δεδομένα μεταφέρονται μέσω Ίντερνετ σε δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα ή εφαρμογή του κινητού και είναι διαθέσιμα στον χρήστη απομακρυσμένα. 


Αποτελείτε από την ΅Weatherhub Θύρα εισαγωγή και  σύνδεσης αισθητηρίων, ένα αισθητήριο θερμοκρασίας και υγρασίας, ένα τροφοδοτικό ρεύματος για την θύρα και ένα καλώδιο LAN.


To αισθητήριο λειτουργεί με 2 μπαταρίες 1.5V, μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με την Θύρα έως 200μ, το εύρος Θερμοκρασίας είναι από -40 έως +60oC και της Υγρασίας  1 έως 99%. 


Τα δεδομένα μπορούν να εμφανίζονται ως ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Το ιστορικό μένει στο σύστημα 90 ημέρες και μπορεί να γίνει εξαγωγή με μορφή PDF και CSV. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αυτοματοποίησης της παρακολούθησης αλλά και ειδοποιήσεων (alarm) μέσω email.  


Στο σύστημα μπορούν να συνδεθούν και άλλα όργανα όπως βροχόμετρο. Είναι ιδανικό για επαγγελματικές εφαρμογές με αξιόπιστη ακρίβεια καταγραφής.


Tfa Γερμανική εταιρεία κατασκευής προϊόντων για την μέτρηση μετεωρολογικών στοιχείων.

Πηγή Πληροφοριών:Tfa, Καδιανάκης ΑΕΘερμόμετρο Υγρασιόμετρο WeatherHub Starter-Set TFA

Σύνδεση με Ίντερνετ ( Earthenet)

Δεδομένα σε Δωρεάν Διαδικτυακή Πλατφόρμα ή Εφαρμογή

Αποτελείτε από Θύρα και Αισθητήριο

Εύρος Θερμοκρασίας -40+60 oC

Εύρος Υγρασίας 1-99%

Μέγιστη Απόσταση Σύνδεσης Αισθητηρίου 200μ

Δεδομένα Ημέρας, Εβδομάδας, Μήνα

Ιστορικό 90 Ημερών

Εξαγωγή PDF, CSV

Ειδοποιήσεις Μέσω e-mail

Απλό, Εύκολο, Αξιόπιστο

Προέλευση Γερμανία

  • Το ΘερμοΥγρασιόμετρο αποτελεί μια ιδανική αξιόπιστη και εύκολη λύση για την παρακολούθηση της Θερμοκρασίας και της Υγρασίας ενός περιβάλλοντος εσωτερικά ή εξωτερικά από απόσταση.
  • Για πιο αξιόπιστες μετρήσεις σε εξωτερικούς χώρους ή σε δύσκολα εσωτερικά περιβάλλοντα όπως το θερμοκήπιο χρησιμοποιείστε το κάλυμμα προστασίας αισθητηρίου.