Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ταχυσύνδεσμος 1/2"-5/8" Soft Touch GF

  • Κωδικός Προϊόντος: 4837660

  • Κατασκευαστής:  GF
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 2,94€

Περιγραφή

Ο Ταχυσύνδεσμος 1/2"-5/8" Soft Touch 80005042 της GF χρησιμοποιείται για την σύνδεση λάστιχου κάπου με ρακόρ, εκτοξευτήρες κ.α..


Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πλαστικό για αντοχή στον χρόνο,  στον ήλιο, στην πίεση του νερού και την έντονη καταπόνηση. Φέρει σημεία από μαλακό πλαστικό για καλύτερη αίσθηση στο χέρι και προστασία του προϊόντος. Εύκολη και γρήγορη σύνδεση και αποσύνδεση με ένα κλικ, άνετη περιστροφή γύρω από το εξάρτημα σύνδεσης, χωρίς διαρροές, ενώ ο εσωτερικός του σχεδιασμός συμβάλει στην απρόσκοπτη διέλευση του νερού.


Τοποθετείται σε σωλήνα 1/2"(13mm) και 5/8"(16mm) εύκολα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα εξαρτήματα της GF ή άλλων εταιρειών με ίδιας διαμέτρου σύστημα σύνδεσης και αποσύνδεσης.


Ο ταχυσύνδεσμός αποτελεί ιδανική λύση για γρήγορη και άνετη σύνδεση και αποσύνδεση του λάστιχου στην βρύση ή εξαρτημάτων με ένα απλό τράβηγμα.


GF εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής μοντέρνων προϊόντων για την διαχείριση του νερού στον κήπο με έδρα την Ιταλία.

Πηγή Πληροφοριών: GF, Καδιανάκης ΑΕ

Ταχυσύνδεσμος Soft Touch GF

Τοποθετείται σε Σωλήνα 1/2"-5/8"

Υψηλής Αντοχής και Ποιότητας

Γρήγορη Σύνδεση και Αποσύνδεση με Ένα Κλικ

Σημεία με Μαλακό Πλαστικό

Απρόσκοπτη Διέλευση Νερού

Συνδέει Λάστιχο με Εξάρτημα ή Εκτοξευτήρα

Βάρος 40gr

Ιδανικό για τα Λάστιχα Κήπου

Προέλευση: Ιταλία


Διαστάσεις:

Δ:4.5cm, Υ:7cm


  • Ο ταχυσύνδεσμος είναι υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, με ευκολία και άνεση στην χρήση χωρίς διαρροές.
  • Τοποθετήστε τον ταχυσύνδεσμο ξεσφίγγονταν  το περικόχλιο και περνώντας το εξωτερικά του λάστιχου. Στην συνέχεια τοποθετήστε το λάστιχο μέχρι το τέρμα της σχισμοειδής υποδοχής και σφίξτε με το χέρι ξανά το περικόχλιο πάνω στον κύριος σώμα. Συνδέστε τον με το εξάρτημα ή τον εκτοξευτήρα με μία ελαφριά κίνηση προς τα εμπρός.
  • Αποσυνδέστε τον ταχυσύνδεμο με μια ελαφριά κίνηση προς τα πίσω.

Είδαν επίσης