Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταλάκτης Αυτορυθμιζόμενος Supertif PCND No Drain Rivulis (2-4 Lit/h)

  • Κωδικός Προϊόντος: 470170

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,16€

Περιγραφή

Ο Αυτορυθμιζόμενος- Αυτοκαθαριζόμενος Σταλάκτης Supertif PCND No Drain της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση δένδρων, θερμοκηπίων, υδροπονίας, φυτωρίων, εσπεριδοειδών, λουλουδιών κ.α.. Με 100% ομοιομορφία διανομής νερού και θρεπτικών ουσιών ο Supertif αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την εξασφάλιση της κορυφαίας απόδοση του δικτύου άρδευσης.  Δυνατότητα παροχής  2.2   lit/h (πίεση ανοίγματος 0,7bar-κλεισίματος 0.18bar) και 3.85 lit/h (πίεση ανοίγματος 0,3bar-κλεισίματος 0.15bar) , πίεση λειτουργίας 0.6-3.5 bar, συνδέεται καρφωτά σε σωλήνα Φ16, Φ20 κ’ Φ25 ενώ στην έξοδο μπορεί να συνδεθεί σωληνάκι Φ5.


Ο σταλάκτης εσωτερικά περιέχει μία μεμβράνη η οποία ανάλογα με την πίεση που δέχεται ρυθμίζει την παροχή του σταλάκτη, εξασφαλίζονται με αυτόν τον τρόπο  είτε σε μακρινές γραμμές είτε σε χωράφια με κλίση, η παροχή να είναι η ίδια. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του σταλάκτη είναι ο αυτοκαθαριζόμενός, δηλαδή ο εσωτερικός του σχεδιασμός επιτρέπει ένα συνεχές ξέπλυμα των ακαθαρσιών του νερού κάνοντας τον σταλάκτη αρκετά ανθεκτικό στα φραξίματα.  


Ο Supertif PCND εκτός την αυτορύθμισης περιέχει και το μηχανισμό No Drain, δηλαδή στο τελείωμα της άρδευσης και μετα που ελαττώνεται η πίεση, η μεμβράνη κρατάει μέσα στον σωλήνα το νερό και δεν το αφήνει να αδειάσει στα χαμηλότερα σημεία του δικτύου.


Αυτορυθμιζόμενος Σταλάκτης

Αυτοκαθαριζόμενος Σταλάκτης

No Drain: Δεν Αδειάζει η Σωλήνα στο Τέλος της Άρδευσης

Παροχή: 2.2 και 3.85 lit/h

Πίεση Λειτουργίας 0.6-3.5bar

Τοποθετείτε Καρφωτά στον Σωλήνα

Είσοδος Nερού Φίς 4mm

Έξοδος Φις για Σωληνάκι Φ5

Φίλτρανση 120 mesh

Ιδανικός για Χωράφια με Κλίση

Ιδανικός για Δενδρα, Θερμοκήπια, Φυτώρια, Λουλούδια κ.α.


Διαστάσεις:

Διάμετρος: 2.4cm, Ύψος: 2.5cm

  • Ο Σταλάκτης πλεονεκτεί για την ομοιομορφία του ποτίσματος σε μακρινές γραμμές αλλά και σε εδάφη με κλίση. Ακόμα ο εσωτερικός του σχεδιασμός τον κάνει αρκετά ανθεκτικό στα φραξίματα.
  • Στο Δίκτυο να χρησιμοποιείτε πάντα φίλτρο καθαρισμού τουλάχιστον 120mesh.
  • Τοποθετείται καρφωτά ανοίγοντας οπή με σγρόμπια 3mm.