Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Ψαλίδι Vinion με Μπαταρία 150 Pellenc + Ψαλίδι Δεσίματος HT-R1 MAX

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483

  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 1.014€  969€

Περιγραφή

Το Ψαλίδι Μπαταρίας Vinion της Pellenc χρησιμοποιείται για το κλάδεμα αμπελιών.  Αποτελεί μια νέα γενιά κλαδευτικών που συνδυάζει καινοτομία, ακρίβεια, δύναμη, οικονομία και ευελιξία.

Ψαλίδι μόλις 670gr, με διάμετρο κοπής 35mm, με μισό ή ολόκληρο άνοιγμα, οπτική σκανδάλη λειτουργίας μισού ή ολόκληρου ανοίγματος, ισχυρή επικαλυμμένη λεπίδα Pradines. Με τέσσερα προγράμματα κοπής, με επιλογή προοδευτικής ή απότομης κοπής, με γρήγορο ή αργό κόψιμο, δυνατότητα ρύθμισης σε 9 σκάλες του μισού ανοίγματος και δυνατότητα ρύθμισης διασταύρωσης λεπίδας αντιμάχαιρου σε 9 σκάλες.

Μπαταρία 150 λιθίου με διάρκεια 1 ημέρα δουλειάς, βάρος 845gr, ισχύς 865w, μέσος όρος κύκλου φορτίσεων 800, χρόνος φόρτισης 9 ώρες, 3,45 Ah, 150Wh και 43,2V. Η μπαταρία είναι με ζώνη στήριξης στην μέση και θήκη τοποθέτησης του ψαλιδιού.

Το Vinion είναι το πιο ευέλικτο, πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ αμπελουργικό κλαδευτικό, με μοναδική σχέση βάρους και διάρκεια της μπαταρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩΤο Νέο Ψαλίδι HT-R1 δεσίματος από την MAX με πιο άνετη και ευέλικτη εργασία στο δέσιμο του αμπελιού , τομάτας, κηπευτικών, λουλουδιών, φυτωρίων κλπ. Με νέα χαρακτηριστικά όπως 20% λιγότερο βάρος,  πιο δυνατό καπάκι ταινίας, πιο εύκολο κόψιμο και αλλαγή στην ταινία, το κεντρικό ελατήριο είναι πιο σταθερό, η σκανδάλη είναι από πλαστικό για άνετη εργασία, λιγότερη δύναμη δεσίματος, μικρότερο ύψος 10mm σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα το HT-R1 κατατάσσεται πλέον στο κορυφαίο και ποιοτικό εργαλείο για το δέσιμο των καλλιεργειών με χειροκίνητο τρόπο.  Οικολογικά φιλικό λόγω του anti-scrap μηχανισμού που δεν αφήνει υπολείμματα από ταινίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ