Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Ψαλίδι Prunion 250 και Πριόνι M12 Pellenc

 • Κωδικός Προϊόντος: 5483

 • Κατασκευαστής:  Pellenc
 • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
 • 2.050€

Περιγραφή

Το Ψαλίδι Μπαταρίας Prunion και το Πριόνι Selion M12 της Pellenc χρησιμοποιούνται για το κλάδεμα δένδρων και αμπελιών και άλλων καλλιεργειών .  Αποτελούν μια νέα γενιά εργαλείων που συνδυάζει καινοτομία, ακρίβεια, δύναμη, οικονομία και ευελιξία.


Ψαλίδι 860gr, με διάμετρο κοπής 45mm, με μισό ή ολόκληρο άνοιγμα, οπτική σκανδάλη λειτουργίας μισού ή ολόκληρου ανοίγματος, ισχυρή επικαλυμμένη λεπίδα Pradines. Με τέσσερα προγράμματα κοπής, με επιλογή προοδευτικής ή απότομης κοπής, με γρήγορο ή αργό κόψιμο, δυνατότητα ρύθμισης σε 9 σκάλες του μισού ανοίγματος και δυνατότητα ρύθμισης διασταύρωσης λεπίδας αντιμάχαιρου σε 9 σκάλες.


Μπαταρία 250 λιθίου με διάρκεια 2-3 ημέρες δουλειάς, βάρος 1680gr, ισχύς 1728w, μέσος όρος κύκλου φορτίσεων 1000, χρόνος φόρτισης 5 ώρες, 5.8 Ah, 251Wh και 43,2V. Η μπαταρία είναι με ιμάντες στήριξης στην πλάτη και θήκη τοποθέτησης του ψαλιδιού. Εκτός από την έξοδο σύνδεσης καλωδίου του ψαλιδιού στην μπαταρία υπάρχει και δεύτερη έξοδος για την τοποθέτηση πριονιού.


Το Αλυσοπρίονο έχει Ισχύ 1200W που ισοδυναμεί με κινητήρα καύσης 30cm², το μήκος της λεπίδας είναι 15cm, η ταχύτητα της 10.3m/s, το βάρος 1.7kg, και οι στροφές του κινητήρα 5400 rpm. Με αυτόματο τέντωμα αλυσίδας, ηλεκτρονικό έλεγχο λαδιού και κίνησης αλυσίδας.


H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ

Κλαδευτικό Μπαταρίας Prunion+ Δετικό

Διάμετρος Κοπής:45mm

Διάμετρος Κοπής Πριονιού:120mm

Διάρκεια Μπαταρίας Συνδυαστικά: 9 Ώρες

Μπαταρία Lithium

Δετικό με Ενσωματομένη Μπαταρία

Ψαλίδι Προοδευτικής ή Απότομης Κοπής

Μισό ή Ολόκληρο Άνοιγμα

Οπτική Σκανδάλη Ρύθμισης Μισού Ανοίγματος

Βάρος Ψαλιδιού: 860gr

Βάρος Μπαταρίας: 1680 gr

Βάρος Πριονιού: 1700gr

2 Χρόνια Εγγύηση

Πλήρη Κάλυψη Service-Ανταλακτικών

Χρόνος Φόρτισης  9 Ώρες

Προέλευση Γαλλία

 

Διαστάσεις Ψαλιδιού

Μ: 30cm Π: 4cm Υ: 13cm

Διαστάσεις Μπαταρίας

Μ: 8.5cm Π: 6cm Υ: 15cm


 • Κάθε 20 ώρες λειτουργίας ο χρηστής οφείλει να τοποθετεί το ειδικό γράσο της Pellenc ανάμεσα στην λεπίδα και το αντιμάχαιρο, στην κεντρική βίδα και στον πείρο της λεπίδας.
 • Κάθε 200 ώρες λειτουργίας ή μία φόρα το χρόνο το ψαλίδι χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.
 • Το Ψαλίδι δεν χρειάζεται εργαλεία για το γρασάρισμα ή την αλλαγή της λεπίδας.
 • Φροντίστε η λεπίδα να είναι πάντα ακονισμένη.
 • Το ψαλίδι να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του κλαδέματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το ψαλίδι θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του κλαδέματος.
 • Μέτα από μερικές μέρες αδράνειας της μπαταρίας για την προστασία της μπαίνει αυτόματα σε στάδιο αργής αποφόρτισης και σταματάει στο 25%. 
 • Στο τέλος κάθε εργασίας ωφέλιμο θα ήταν να ανοίγεται το καπάκι και να καθαρίζεται η κεφαλή από τα θρύμματα του ξύλου.
 • Αν κατά την διάρκεια της εργασίας χαλαρώσει η αλυσίδα ξεσφίξτε την κεντρική βίδα που κρατάει το καπάκι και ξανά σφίξτε την, θα τεντώσει πάλι αυτόματα
 • Μία φόρα το χρόνο το δετικό χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.

Είδαν επίσης