Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ WOLF-Garten Ψαλίδα RS 750, Πριόνι με Θήκη RE F 24 + Κλαδευτήρι RS-22

  • Κωδικός Προϊόντος: 4864

  • Κατασκευαστής:  WOLF-Garten
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 96€  86,99€

Περιγραφή

Ψαλίδα 750 της WOLF με μακριές χειρολαβές για κλαδέματα σε ψηλά σημεία. Κάθετης Κοπής, με ισχυρές αντικολλητικές λεπίδες, λαβές από αλουμίνιο με σημεία καλυμμένα  από μαλακό αντιολισθητικό πλαστικό για άνετη εργασία, με επίπεδες βίδες συγκράτησης. Διάμετρος Κοπής 45mm, βάρος 1.4 kg και μήκος 75 cm. Με βελτιωμένη τεχνολογία για λιγότερη δύναμη στα μεγάλα κοψίματα η RS 750 είναι ιδανική  για κλαδέματα σε απόσταση σε δένδρα, αμπέλι και κήπο.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ


Το Πριόνι με Θήκη RE F 24 της WOF-Garden χρησιμοποιείται για το κλάδεμα δένδρων, θάμνων, αμπελώνων κήπων κ.α.. Ισχυρή μεταλλική λεπίδα με το καινοτόμο δόντι UV, άνετη πλαστική χειρολαβή και πλαστική θήκη στήριξης με πλαστική στήριξη  για την ζώνη. Η λεπίδα στηρίζεται πάνω στην χειρολαβή με διπλή βίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ


Ψαλίδι RS-22 της WOLF για εργασίες κλαδέματος σε δενδρώδης καλλιέργειες και κήπους. Κάθετης κοπής, με αντικολλητική λεπίδα, σώμα από γυαλισμένο γαλβανιζέ, με κούμπωμα ασφαλείας και δυνατό αμόνι για εύκολη κοπή, η διάμετρος κοπής είναι 22mm. Το RS-22 είναι ένα ψαλίδι που συνδυάζει ποιότητα και τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ