Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Επιστροφές - Ακυρώσεις


Επιστροφές

Η εταιρεία μας παρέχει το δικαίωμα επιστροφής ενός προϊόντος που έχει αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η διαδικασία επιστροφής γίνεται κατόπιν συνεννόησης μέσω email ή τηλεφωνικός και με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  2. Το κουτί ή το περιτύλιγμα του προϊόντος να είναι στην αρχική του μορφή.
  3. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτείται δελτίο αποστολής.
  4. Tα μεταφορικά επιβαρύνουν τον αγοραστή.
  5. Σε περίπτωση που δεν θα αγοραστεί νέο προϊόν τα χρήματα δεν επιστρέφονται, θα παραμείνουν στον λογαριασμό του πελάτη και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επόμενη αγορά.

Επιστροφές δεν γίνονται στα εξής προϊόντα:  Πλακίδια, νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες, ντουζιέρες.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων ελέγχετε την κατάσταση τους και την συσκευασία τους σε περίπτωση που φέρνουν κάποιο ελάττωμα. Σε περίπτωση Ελαττωματικού Προϊόντος που δεν οφείλεται στην μεταφορά η εταιρεία μας αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής.

Σε καμία περίπτωση το κατάστημα δεν φέρει ευθύνη αποζημίωσης στους πελάτες για φθορές που μπορεί να προήλθαν από την χρήση των προϊόντων που παρέλαβαν.


Τα Εύθραυστα Προϊόντα θα πρέπει να ελέγχονται κατά την παραλαβή τους από τον αγοραστή.


Ακυρώσεις Παραγγελίας

Ακυρώσεις παραγγελιών μπορούν να γίνουν δεκτές εντός διάστηματος 2 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσω του συστήματος, είτε τηλεφωνικός, είτε μεσω email.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 28920 23760, είτε μέσω e-mail στο info@kadianakis.gr.