Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Προγραμματιστής 7001 με Ηλεκτροβάνα 1" Galcon

  • Κωδικός Προϊόντος: 4831388

  • Κατασκευαστής:  Galcon
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 79€

Περιγραφή

Ο Προγραμματιστής Ποτίσματος 7001 με ηλεκτροβάνα 1" της Galcon έχει κατασκευαστεί για χρήση σε κήπους και αγροτικές εφαρμογές για τον έλεγχο συστημάτων ποτίσματος.


Ο προγραμματιστής λειτουργεί με μια αλκαλική μπαταρία 9V, η οποία διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Στην οθόνη υπάρχει ένδειξη σε περίπτωση που η μπαταρία έχει χαμηλή στάθμη και χρειάζεται αντικατάσταση. Πίεση λειτουργίας από 1-10 bar, μέγιστη παροχή έως 5 m³/h, η είσοδος και η έξοδος του νερού έχουν θηλυκό σπείρωμα και είναι η διατομή  ΄ 1" .


Τοποθετείτε σε εξωτερικό χώρο, με ευκολία στην εγκατάσταση, συμπεριλαμβάνει πολλές με επιλογές προγραμματισμού. Με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας τόσο μέσω εντολής από την οθόνη ή περιστροφής του πηνίου.


Ο προγραμματιστής αποτελεί ξεχωριστό μέρος από την ηλεκτροβάνα, όπου μπορεί να αποσπαστεί μέχρι περίπου μισό μέτρο για να προγραμματιστεί ή να αντικατασταθεί η μπαταρία του και να επανατοποθετηθεί.


Επιλογές Προγραμματισμού Ποτίσματος

Διάρκεια: Από ένα λεπτό μέχρι 12 ώρες

Επανάληψη: Δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε ημέρας της Εβδομάδας ή από κάθε 3 ώρες έως και 30 ημέρες. 

Ποτίσματα /ημέρα: Μέχρι 4 ανοίγματα την ίδια μέρα, ίδιας διάρκειας

Δυνατότητα Χειροκίνητης Λειτουργίας

Δυνατότητα Επιλογής Μη Λειτουργίας

 

Galcon κορυφαία εταιρία, με έδρα το Ισραήλ, στον σχεδιασμό και την κατασκευή προγραμματιστών και ηλεκτροβανών. Με  συστήματα αυτόματης διαχείρισης της άρδευσης από ένα κήπο μέχρι και εξειδικευμένες εφαρμογές σε θερμοκήπια και ανοικτές καλλιέργειες.  

Πηγή Πληροφοριών: Galcon, Καδιανάκης ΑΕ

Προγραμματιστής 7001 με Οθόνη Galcon

Λειτουργία με 1 Αλκαλική Μπαταρία 9V

Είσοδος –Έξοδος με Θηλυκό Σπείρωμα

Διατομή ΄1”

Πίεση Λειτουργίας 1-10bar

Διάρκεια Ποτίσματος από 1min- 12hours


Επανάληψη Ποτίσματος Εβδομαδιαία ή Κυκλικό Πρόγραμμα

Μέχρι 4 ενάρξεις την Ίδια Ημέρα

Επιλογή Οθόνης για Χειροκίνητη Λειτουργία

Επιλογή Οθόνης για Παύση Προγράμματος

Αδιάβροχος

2 Χρόνια Εγγύηση

Service-Ανταλλακτικά

 

Διαστάσεις:

Μ: 11cm, Π: 9.3cm. Υ: 16.5cm

  • O προγραμματιστής πλεονεκτεί για τις πολλές επιλογές προγραμματισμού.
  • Ο προγραμματιστής της Galcon αποτελεί ιδανική επιλογή για την αυτοματοποίηση του δικτύου άρδευσης για τον κήπο και τον αγρό. Τοποθετείτε με ανάλογα εξαρτήματα και μπορεί να συνδυαστεί με σωλήνες  άρδευσης Φ16, Φ20, Φ25 και Φ32.
  • Κάθε 2 χρόνια λειτουργίας και ιδιαίτερα σε ακάθαρτα νερά ωφέλιμο θα ήταν η συντήρηση της ηλεκτοβάνας ανοίγοντας  την και καθαρίζοντας το φίλτρο και τους εσωτερικούς διόδους του νερού.
  • Το χειμώνα να αφαιρούνται οι μπαταρίες και να επανατοποθετούνται την άνοιξη όταν λειτουργήσει ξανά ο προγραμματιστής. Σε περιπτώσεις που υπάρχει παγετός ο προγραμματιστής πρέπει να αποθηκεύεται σε εσωτερικό χώρο ή να προστατεύετε.
  • Οι μπαταριές να αντικαταστούνε μια φορά τον χρόνο και οι επιλογή νέας να είναι από επώνυμο κατασκευαστή και εντός του χρονικού ορίου λήξης αυτής.
  • Προσοχή!! Οι προγραμματιστές να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη.

Είδαν επίσης