Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Προγραμματιστής Ποτίσματος Gardena Flex 1890-36

  • Κωδικός Προϊόντος: 4837501

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 60€

Περιγραφή

Ο προγραμματιστής ποτίσματος Flex της Gardena έχει κατασκευαστεί για ερασιτεχνική χρήση σε κήπους σπιτιών για τον έλεγχο συστημάτων ποτίσματος.


Ο προγραμματιστής λειτουργεί με μια αλκαλική μπαταρία 9V, η οποία διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Στην οθόνη υπάρχει ένδειξη σε περίπτωση που η μπαταρία έχει χαμηλή στάθμη και χρειάζεται αντικατάσταση.


Πίεση λειτουργίας από 0.5-12 bar, η είσοδος νερού είναι 1¨ θηλυκό σπείρωμα (συμπεριλαμβάνεται συστολή που μειώνει το σπείρωμα σε 3/4¨ για την τοποθέτηση σε όλες τις κάνουλες 1/2¨) και η έξοδος αρσενικό σπείρωμα 3/4¨(συμπεριλαμβάνεται ρακόρ αυτόματης σύνδεσης Gardena). Στην είσοδο υπάρχει και φίλτρο σίτα για την κατακράτηση φερτών υλικών που βρίσκονται στο νερό. Επίσης υπάρχει υποδοχή σύνδεσης εξαρτημάτων της Gardena όπως Βροχόμετρα ή Υγρασιόμετρα.

Η οθόνη είναι αποσπώμενη από τον υπόλοιπο κορμό, οπότε σε δύσβατα σημεία μπορεί να αφαιρεθεί, να προγραμματιστεί ή να αντικατασταθεί η μπαταρία και να επανατοποθετηθεί.

 

Επιλογές Προγραμματισμού Ποτίσματος

Διάρκεια: 1sec-99 min

Επανάληψη Κάθε: 4/6/8/12/24/48/72 Ώρες 

Δυνατότητα Χειροκίνητης Λειτουργίας

 

Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.


Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕΠρογραμματιστής Gardena Flex

Λειτουργία με 1 Αλκαλική Μπαταρία 9V

Είσοδος Θηλυκό Σπείρωμα 3/4"ή 1"

Έξοδος Αρσενικό Σπείρωμα 3/4"

Πίεση Λειτουργίας 0.5-12bar

Διάρκεια Ποτίσματος από 1sec-99min

Επανάληψη Ποτίσματος Κάθε: 4/6/8/12/24/48/72 Ώρες

Επιλογή Οθόνης για Χειροκίνητη Λειτουργία

Σίτα Φίλτρου στην Είσοδο

2 Χρόνια Εγγύηση

Service-Ανταλλακτικά

 

Διαστάσεις:

Μ: 10cm, Π: 12cm. Υ: 12cm

  • Η ηλεκτροβάνα της Gardena αποτελεί ιδανική επιλογή για την αυτοματοποίηση του δικτύου άρδευσης για τον κήπο μιας κατοικίας. Τοποθετείτε συνήθως σε κάνουλες και μπορεί να συνδυαστεί με σωλήνες κήπου 1/2¨ ή άρδευσης Φ16 και Φ20.
  • Κάθε 1 χρόνια λειτουργίας και ιδιαίτερα σε ακάθαρτα νερά ωφέλιμο θα ήταν η συντήρηση της ηλεκτροβάνας ανοίγοντας  την και καθαρίζοντας το φίλτρο και τους εσωτερικούς διόδους του νερού.
  • Το χειμώνα να αφαιρούνται οι μπαταρίες και να επανατοποθετούνται την άνοιξη όταν λειτουργήσει ξανά ο προγραμματιστής. Σε περιπτώσεις που υπάρχει παγετός ο προγραμματιστής πρέπει να αποθηκεύεται σε εσωτερικό χώρο ή να προστατεύετε.
  • Οι μπαταριές να αντικαθιστώνται μια φορά τον χρόνο και οι επιλογή νέας να είναι από επώνυμο κατασκευαστή και εντός του χρονικού ορίου λήξης αυτής.
  • Προσοχή!! Οι ηλεκτροβάνες να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη.