Ταινία Δεσίματος Γκρι (60m) Bio για Δετικά Pellenc
- Κωδικός Προϊόντος: 5483880
- Κατασκευαστής: Pellenc
- Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
- 1,85€
Περιγραφή
Οι ταινίες δεσίματος χρησιμοποιούνται το δετικό Fixion 2 της Pellenc με σκοπό το δέσιμο των αμπελιών κ άλλων καλλιεργειών.
Το μήκος του είναι 60m και το πλάτος του 2mm. Υπολογίζετε ότι οξειδώνεται μετά από 8-10 μήνες, ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες και το φορτίο. Περιέχει φωτοδιασπώμενο πρόσθετο που επιταχύνει την διάσπαση του περιβλήματος και ευνοεί την οξείδωση της πρόσδεσης. Το ένα καρούλι των 60m κατά προσέγγιση δημιουργεί 450 δεσίματα. Μπορεί να σηκώσει έως και 14 kg βάρος. Η διάμετρος του ρολού είναι 7cm, το ύψος 4cm και το βάρος 100gr.
Η ταινία χρησιμοποιείται το δετικό της Pellenc Fixion 2 και τοποθετείτε πάνω στο μηχάνημα.
H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.
Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ
Ταινία Δεσίματος Γκρι για Δετικά Pellenc
Φωτοδιασπώμενη
Για Δετικό Fixion 2 της Pellenc
Τοποθετείτε Πάνω στο Μηχάνημα
Μήκος Ταινίας 40m
Πάχος Ταινίας 2mm
Διάρκεια 8-10 Μήνες
450 Δεσίματα
Φορτία έως 14kg
Βάρος 100gr
Διαστάσεις Ρολού:
Διάμετρος 7cm, Πλάτος 4cm
- Προσοχή κατά την τοποθέτηση μέσα στο μηχάνημα υπάρχει κίνδυνος μπλοκαρίσματος.
- Ο χρόνος διάρκεια της ταινίας εξαρτάτε από τις κλιματικές συνθήκες της κάθε περιοχής.
- Ο αριθμός των δεσιμάτων εξαρτάται και από την διάμετρο δεσίματος.