Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Δετικό FIXION 2 Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483722

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 1.089€

Περιγραφή

Το Δετικό Μπαταρίας Fixion 2 της Pellenc χρησιμοποιείται για το δέσιμο του αμπελιού. Ένα εργαλείο σχεδιασμένο στις ανάγκες του χρήστη με ενσωματωμένη μπαταρία εργονομική λαβή, ελευθερία κινήσεων απαράμιλλη παραγωγικότητα και ταχύτητα εργασίας.


Το δετικό είναι πού ελαφρύ μόλις 800gr, η συνολική διάμετρος δεσίματος είναι μέχρι 25mm, η αυτονομία της μπαταρίας ανά φόρτιση περίπου στα 15.000 δεσίματα. Με οθόνη ένδειξης της στάθμης της μπαταρίας, 4 επιλογές δεσίματος, θέση καρουλιού 60m πάνω στο ψαλίδι ή εναλλακτικά θήκη για καρούλι 200m που κρεμάει στην μέση. Με άγκιστρο ανάρτησης, θήκη για την μέση και ψαλιδάκι κοπής της ταινίας.


Πλαστικοποιημένα καρούλια με συρματάκι, με διάσπαση από 8-12 μήνες. Το καρούλι των 60m δημιουργεί περίπου 450 δεσίματα ενώ το καρούλι των 200m 1500 δεσίματα.


Δετικό Fixion 2 αποτελεί τον καλύτερο τρόπο δεσίματος του αμπελιού καθώς είναι το πιο οικονομικό εργαλείο στην κατανάλωση ταινιών και το πιο γρήγορο όσον αφόρα τον χρόνο εργασίας.


H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ
Δετικό Μπαταρίας Fixion 2 Pellenc

Ενσωματωμένη Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία

Μείωση Χρόνου Δεσίματος

Εργονομία-Ευελιξία

Μείωση Κόστους Δεσίματος

Βάρος 800gr

Διάμετρος Δεσίματος 25mm

4 Επιλογές Δεσίματος

Αυτονομία Μπαταρίας 15000 Δεσίματα

Μικρό Καρούλι 60m(450Δεσίματα)

Μεγάλο Καρούλι 200m(1500Δεσίματα)

Με Οθόνη Ένδειξης Στάθμης Μπαταρίας

Προέλευση Γαλλία

Εγγύηση: 2 Χρόνια

 

Διαστάσεις:

Μ: 25cm, Π: 5.5cm, Y: 22cm

  • Το Fixion 2 είναι ότι καλύτερο σαν εργαλείο όσον αφορά το δέσιμο του αμπελιού ή κ άλλων καλλιεργειών. Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο δετικό οπότε αποδεσμευτεί ο χρήστης από καλώδια και επιπλέον βάρος στην μέση του. Μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας, υψηλή ταχύτητα δεσίματος, πολύ φιλικό και ευέλικτο για τον χρήστη, χαμηλότερο κόστος ταινιών.
  • Το Δετικό να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του δεσίματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το δετικό θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του δεσίματος.
  • Μία φόρα το χρόνο το δετικό χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.

Είδαν επίσης