Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Μικροεκτοξευτήρας 90Litr/h Gyronet SRD Netafim

  • Κωδικός Προϊόντος: 4707350

  • Κατασκευαστής:  NETAFIM
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,43€

Περιγραφή

Ο Μικροεκτοξευτήρας Gyronet SRD της Netafim χρησιμοποιείτε για την άρδευση με τεχνητή βροχή σε δενδρώδεις και ανοικτές καλλιέργειες με επίπεδο έδαφος. Επίσης στην αντιμετώπιση του παγετού και για τον δροσισμό καλλιεργειών.


Το Gyronet είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας πλαστικό όπου περιλαμβάνει ειδικό ρουλεμάν στο άνω μέρος για να μην φθείρεται με την περιστροφή, διατηρώντας σταθερή την απόδοση του κάθε χρόνο. Στον εκτοξευτήρα υπάρχει ειδικός μηχανισμός προστασίας εντομών και αραχνών στο ακροφύσιο. Στο πάνω μέρος του υπάρχει γάντζος για την δυνατότητα τοποθέτησης και στήριξης σε σύρμα σε ψηλό σημείο. Το μπεκ προέρχεται από υψηλής ποιότητας πρώτων υλών για να αντέχει στα αγροχημικά, τα λιπάσματα και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.


Ο Ειδικός Εκτροπέας πάνω στον ρότορα περιστροφής μπορεί να δημιουργήσει 2 τύπους ακτινας για κοντινή διαβροχή όταν το δένδρο βρίσκεται σε μικρή ηλικία και με την αφαίρεση του εκτροπέα μεγαλύτερη διαβροχή όταν μεγαλώσει περισσότερο το ριζικό σύστημα.


Η παροχή του είναι 90 litr/h, πίεση λειτουργίας 1,7 bar με ιδανική πίεση τα 2.5bar, η διάμετρος διαβροχής 1.3m και απομακρύνοντας τον εκτροπέα 6m (σε ύψος 20cm απο το έδαφος). Η είσοδος του νερού είναι Φ6 αρσενικό και για την τοποθέτηση του σε λόγχη μπορεί να χρησιμοποιηθεί Καντάλ Το μπεκ περιλαμβάνει αρθρωτά εξαρτήματα όπου μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να καθαριστεί πολύ εύκολα.


Το Gyronet είναι ιδανικό για την δενδροκομία και τις ανοικτές καλλιέργειες λόγω της ομοιομορφίας διάβροχης και των πλεονεκτημάτων που προσφέρει.


Netafim η πρωτοπόρος και μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προϊόντων άρδευσης με έδρα το Ισραήλ. Με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις και μια μεγάλη παράδοση στην στάγδην άρδευση.

Πηγή:Netafim, Καδιανάκης ΑEΜικροεκτοξευτήρας Gyronet SRD Netafim

Με Προστασία από Έντομα και Αράχνες

Με Αντοχή στα Χημικά, Λιπάσματα, Καιρικές Συνθήκες

Γαντζάκι Στήριξης

Ειδικό Ρουλεμάν Περιστροφής

Εκτροπέας για Κοντινή και Μακρινή Ακτίνα Διαβροχής

Εύκολη Αποσυναρμολόγηση

Παροχή 90Litr/h

Πίεση Λειτουργίας 1.7bar (Ιδανική 2.5bar)

Διάμετρος με Εκτροπέα 1.3m

Διάμετρος Χωρίς Εκτροπέα 6m

Είσοδος Νερού Φ6 Αρσενικό

Φίτρανση 80mesh

Ιδανικό για Δενδροκομία, Ανοικτές Καλλιέργειες

Προτείνεται για Άρδευση, Δροσιμό, Αντιπαγετικό

Προέλευση: Ισραήλ


Διαστάσεις:

Μ:5cm, Π:2cm, Υ:6.4cm  • Ο εκτοξευτήρας πλεονεκτεί για την ποιότητα των υλικών κατασκευής, την ομοιομορφία διαβροχής, την δυνατότητα επιλογής κοντινής ή μακρινής ακτίνας διαβροχής και προστασία από τα έντομα.
  • Συνδυάζεται με Λόγχη, Σωληνάκι, Καντάλ και Υποδοχή.
  • Τοποθετείται τον εκτοξευτήρα κάθετα αποφεύγοντας την κλίση αριστερά ή δεξιά
  • Χρησιμοποιείστε Φίλτρο τουλάχιστον 80 mesh