Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Μικροεκτοξευτήρας 95Litr/h S2000 PC Αυτορυθμιζόμενος Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 4705293

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,67€

Περιγραφή

Ο Αυτορυθμιζόμενος Μικροεκτοξευτήρας S2000 PC της Rivulis χρησιμοποιείτε για την άρδευση με τεχνητή βροχή σε δενδρώδεις και ανοικτές καλλιέργειες με επίπεδο έδαφος ή επικλινές έδαφος, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση του παγετού και τον δροσισμό καλλιεργειών.


Το S2000 PC είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας πλαστικό όπου περιλαμβάνει ειδικό ρουλεμάν στο άνω μέρος για να μην φθείρεται με την περιστροφή, διατηρώντας σταθερή την απόδοση του κάθε χρόνο. Στον εκτοξευτήρα υπάρχει ειδικός μηχανισμός προστασίας εντομών και αραχνών στο ακροφύσιο. Στο πάνω μέρος του υπάρχει γάντζος για την δυνατότητα τοποθέτησης και στήριξης σε σύρμα σε ψηλό σημείο. Το μπεκ προέρχεται από υψηλής ποιότητας πρώτων υλών για να αντέχει στα αγροχημικά, τα λιπάσματα και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.


Ο Ειδικός Εκτροπέας πάνω στον ρότορα περιστροφής μπορεί να δημιουργήσει 2 τύπους ακτίνας για κοντινή διαβροχή όταν το δένδρο βρίσκεται σε μικρή ηλικία και με την αφαίρεση του εκτροπέα μεγαλύτερη διαβροχή όταν μεγαλώσει περισσότερο το ριζικό σύστημα.


Εσωτερικά περιλαμβάνει μεμβράνη αυτορύθμισης για ομοιομορφία ποτίσματος και διανομής λιπασμάτων σε επικλινή εδάφη ή με μεγάλο μήκος γραμμής.


Η παροχή του είναι 95 litr/h, πίεση λειτουργίας 1,5 έως 3.5bar, η διάμετρος διαβροχής 1-1.5m και απομακρύνοντας τον εκτροπέα 7m (σε ύψος 20cm απο το έδαφος). Έχει σπείρωμα 3/8" όπου εφαρμόζοντας την ειδική βάση μετατρέπεται σε είσοδο νερού θηλυκό Φ6 και υποδοχή για λόγχη Φ8. Το μπεκ περιλαμβάνει αρθρωτά εξαρτήματα όπου μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να καθαριστεί πολύ εύκολα.


Το S2000 είναι ιδανικό για την δενδροκομία και τις ανοικτές καλλιέργειες λόγω της ομοιομορφίας διάβροχης και των πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Επίσης λόγω της αυτορύθμισης μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα σε χωράφια με κλίση ή με μεγάλα μήκη γραμμών.


Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτελούν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.  

Πηγή:Rivulis, Καδιανάκης ΑE

Μικροεκτοξευτήρας S2000 PC Rivulis

Αυτορυθμιζόμενος

Με Προστασία από Έντομα και Αράχνες

Με Αντοχή στα Χημικά, Λιπάσματα, Καιρικές Συνθήκες

Γαντζάκι Στήριξης

Εκτροπέας για Κοντινή και Μακρινή Ακτίνα Διαβροχής

Εύκολη Αποσυναρμολόγηση

Παροχή 95Litr/h

Πίεση Λειτουργίας 1.5-3.5bar

Διάμετρος με Εκτροπέα 1-1.5m

Διάμετρος Χωρίς Εκτροπέα 7m

Με Βάση Θηλυκή Φ6 και Φ8 για Στήριξη

Φίτρανση 80mesh

Ιδανικό για Δενδροκομία, Ανοικτές Καλλιέργειες

Προτείνεται για Άρδευση, Δροσιμό, Αντιπαγετικό

Προέλευση: Ισραήλ


Διαστάσεις:

Μ:4.5cm, Π:2.3cm, Υ:6.4cm  • Ο εκτοξευτήρας πλεονεκτεί για την αυτορύθμιση, την ποιότητα των υλικών κατασκευής, την ομοιομορφία διαβροχής, την δυνατότητα επιλογής κοντινής ή μακρυνής ακτίνας διαβροχής και προστασία από τα έντομα.
  • Συνδυάζεται με Λόγχη, Σωληνάκι, Υποδοχή.
  • Τοποθετείται τον εκτοξευτήρα κάθετα αποφεύγοντας την κλίση αριστερά ή δεξιά
  • Χρησιμοποιείστε Φίλτρο τουλάχιστον 80 mesh