Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Μάσκα Ολόκληρου Προσώπου 6800 3M

 • Κωδικός Προϊόντος: 5700001

 • Κατασκευαστής:  3M
 • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
 • 169€

Περιγραφή

Επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα ολόκληρου προσώπου 6800 της 3M για την προστασία την αναπνοής και των ματιών. Ελαφριά μόλις 400 gr, με ισορροπημένο σχεδιασμό και μεγάλο φακό για ευρύ οπτικό πεδίο. Στεγανοποιητικό προσώπου από σιλικόνη για μεγαλύτερη άνεση και ανθεκτικότητα, μαλακή, υποαλλεργική με ανάρτηση τεσσάρων ιμάντων για γρήγορη εφαρμογή και αφαίρεση. Ειδική βαλβίδα εκπνοής της 3M για ευκολία στην αναπνοή και μειωμένη συσσώρευση θερμοκρασίας, υγρασίας ή υδρατμών. Σχεδιασμός διπλού φίλτρου για ομοιόμορφη κατανομή του βάρους και μπαγιονέτ σύστημα κουμπώματος των φίλτρων για γρήγορη και εύκολη αλλαγή, συνδυάζεται με γυαλιά και προϊόντα προστασίας της ακοή της 3M. Στην μάσκα μπορούν να εφαρμόσουν φίλτρα για απλές εφαρμογές όπως προστασία από αιωρούμενα σωματίδια μέχρι και ειδικευμένες όπως ανόργανους και οργανικούς ατμούς.


Συνδυάζεται:

Φίλτρο Α1: Προστασία από οργανικούς ατμούς και αέρια >65°C. Εργασίες όπως βαφή, διαχείριση αποβλήτων, κατασκευές, λείανση, τρύπημα, κοπή, επιστρώσεις βερνικιών κ.α.

Φίλτρο ΑΒΕ1: Προστασία όπως Α1 με επιπλέον ανόργανους ατμούς και όξινα αέρια. Εργασίες όπως επίστρωση πολυουρεθάνης, ψεκασμούς σε γεωργικές εφαρμογές, χειρισμούς διοξειδίου του θείου και υδροχλωρικού οξέος

ΦίλτροΑΒΕΚ1: Προστασία όπως Α1 και ΑΒΕ1 με επιπλέον προστασία στη αμμωνία και τα παράγωγα της. Χρήση για απολυμάνσεις- καθαρισμούς, αφαιρετικά βαφής με βάση την αμμωνία, μεταφορά επικίνδυνων υλών, χειρισμός υγρή κοπριάς και επιπλέον προστασία στις εφαρμογές γεωργίας.

Φίλτρα P3: Προστασία από υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων και σταγονιδίων κατά την διάρκεια χειρισμού επικίνδυνων ουσιών ή εργασίες με βιολογικούς παράγοντες. Π.χ. εργασίες με αμίαντο, διαλογή απορριμμάτων, φυματίωση κ.α.

Προφίλτρα P1: Τοποθετούνται πάνω από τα φίλτρα Α1, ΑΒΕ1, ΑΒΕΚ1 και τα προφυλάσσουν με την κατακράτηση αιωρούμενων σωματιδίων (π.χ. σκόνη) και σταγονιδίων σε χαμηλά επίπεδα.

Καπάκι Συγκράτησης Προφίλτρου: Συγκρατεί τα προφίλτρα P1 πάνω στη φίλτρα.

 

3M κορυφαία εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής προϊόντων για επαγγελματίες και καταναλωτές. Με ένα μεγάλο εύρος λύσεων με εφαρμογή  στην βιομηχανία, το αυτοκίνητο, την ενεργεία, τα ηλεκτρονικά, στις τηλεπικοινωνίες, στην φροντίδα υγείας το γραφείο κ.α.

 

Πηγή Πληροφοριών: 3MΕπαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Ολόκληρου Προσώπου

Προστασία Αναπνοής & Ματιών

Σιλικονούχα για Καλύτερη Εφαρμογή & Αντοχή

Για Πολύωρη Εργασία σε Σκληρό & Βρώμικο Περιβάλλον

Βαλβίδα Εκπνοής για ευκολότερη Αναπνοή & Μη Συσσώρευση Υγρασίας

Άνετη, Ελαφριά, Εύχρηστη, Ύποαλλεργική

Μεγάλος Φακός για Ευρύ Οπτικό Πεδίο

Συνδυασμός Φίλτρων Πολλαπλών Εφαρμογών

Βάρος Μάσκας: 400  gr

Βάρος με Φίλτρα ΑΒΕ1: 580gr

Διαστάσεις 22Χ19Χ11cm

Πιστοποίηση  EN 136:1998 Class 1

Ανταλλακτικά

Με την Εγγυημένη Ποιότητα της 3M

 • Μετά την χρήση κλείνεται την μάσκα στην σακούλα συντήρησης που συμπεριλαμβάνεται στο κουτί της συσκευασίας, έτσι ώστε να μην ¨δουλεύουν¨ και να μειώνεται ο χρόνος ζωής τους, αλλά και για να μένει καθαρή.
 • Συνδυάζεται μόνο με φίλτρα της 3M.
 • Καθαρισμός με ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την χρήση καθαρού νερού ή σαπουνιού. Κατά το πλύσιμο τα φίλτρα πρέπει να αφαιρούνται, μην χρησιμοποιούνται καθαριστικά λανόλη ή άλλα έλαια και δεν μπαίνει σε κλίβανο.
 • Η χρησιμοποίηση της μάσκας με γένια ή άλλη τριχοφυΐα του προσώπου εμποδίζει την σωστή εφαρμογή επομένως και την αποτελεσματική προστασία.
 • Απομακρύνεται από τον μολυσμένο χώρο μόλις δυσκολέψει η αναπνοή, εάν νιώσετε ζαλάδα ή δυσφορία.
 • Να ελέγχεται η ημερομηνία λήξης της χρήσεως των φίλτρων.
 • Μια μάσκα ή τα φίλτρα της χρειάζονται αλλαγή όταν ο χρήστης δυσκολεύεται στην αναπνοή ή αισθάνεται μυρωδιές.
 • Χρησιμοποιείτε την μάσκα με καθαρά χέρια
 • Κατά την εφαρμογή στο πρόσωπο με το ένα χέρι κρατήστε εξωτερικά την μάσκα και με το άλλο χέρι περάστε το λάστιχο γύρω από το κεφάλι.
 • Πριν την εργασία ελέγξτε να έχει εφαρμόσει καλά στο πρόσωπο.
 • Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης, αποθήκευσης, και σημάνσεων.

Είδαν επίσης