Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Λάστιχο Κήπου 1/2" 15m Platinum Heliflex

  • Κωδικός Προϊόντος: 4406220

  • Κατασκευαστής:  Heliflex
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 23,5€

Περιγραφή

Το Λάστιχο Κήπου Platinum της Heliflex χρησιμοποιείται για εργασίες με νερό σε κήπους, κατοικίες και άλλες εφαρμογές.


Το Platinum είναι ένα υψηλής ποιότητας λάστιχο κήπου με πλέξη Tricot,  6 στρωμάτων,  που συνδυάζει υλικά επαναστατικού σχεδιασμού με ένα άριστο αποτέλεσμα χρήσης. 


Το λάστιχο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μην τσακίζει κατά την χρήση, να μην στρίβει λόγο της ενισχυμένης εσωτερικής πλεξούδας και με προστασία στην υπεριώδης ακτινοβολία. Μια ειδική εσωτερική επίστρωση δρα κατά της δημιουργίας πρασινάδας (αλγών), η εξωτερική του επίστρωση δίνει μια εξαιρετική αίσθηση αφής, ενώ ο σωλήνα δεν περιέχει στην σύνθεση του πλαστικοποιητές και βαρέα μέταλλα.


Το χρώμα του σωλήνα είναι γκρι με κατά μήκος μια καφέ και λευκή γραμμή, η διάμετρος του είναι 1/2" ή 13mm, το μήκος του ρολού 15m, το πάχος του τοιχώματος 2.3mm, το βάρος 150gr/m, η πίεση λειτουργίας 8 bar και η πίεση θραύσης 20bar.


Το Platinum αποτελέι ένα εξαιρετικό λάστιχο για το πότισμα ή το καθάρισμα σε κήπους κατοικίες, τον αγρό και άλλες εφαρμογές.


Heliflex Εταιρεία κατασκευής σωλήνων για τον κήπο, την γεωργία, της κατασκευές και την τεχνο-βιομηχανία με έδρα την Πορτογαλία.

Πηγή Πληροφοριών: Heliflex, Καδιανάκης ΑΕ

Λάστιχο Κήπου Platinum Heliflex

Μήκος Ρολού 15m

Διάμετρος 1/2"-13mm

Τεχνολογία Tricot

Δεν Τσακίζει

Αντοχή στο Στρίψιμο

Αντοχή στην Υπεριώδη Ακτινοβολία

Δεν Αναπτύσσει Άλγη

Εξαιρετική Αίσθηση Αφής

Μη Τοξικό

Πίεση Λειτουργίας 8bar

Χρώμα Γκρι με Λευκή και Καφέ Γραμμή

Βάρος 150gr/m

Προέλευση: Πορτογαλία


Διαστάσεις Ρολού

Μ:34cm, Π:40cm, Υ:14cm

  • Το Platinum είναι ένα εξαιρετικό λάστιχο για τον κήπο. Πλεονεκτεί για την αντοχή του στα τσάκισμα και στην περιστροφή, στην ηλιακή ακτινοβολία, στην μη ανάπτυξη αλγών. Έίναι μαλακό, έχει πολυ καλή οπτική αισθηση και αφή.

Είδαν επίσης