Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Λάστιχο Κήπου 1/2" 50m Green CELLFAST

  • Κωδικός Προϊόντος: 4406454

  • Κατασκευαστής:  cellfast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 66€

Περιγραφή

Το Λάστιχο Κήπου 1/2" Green της Cellfast  χρησιμοποιείται για εργασίες με νερό σε κήπους, κατοικίες και άλλες εφαρμογές.


Το Green είναι ένα υψηλής ποιότητας λάστιχο κήπου με τεχνολογία ATS2 cross-tricot με διπλή πλεξούδα για την τέλεια σύνδεση λαστίχου με ταχυσύνδεσμο. Μαζεύεται και  σέρνεται εύκολα.


Το λάστιχο διαθέτει εύκαμπτο σωλήνα 5 στρώσεων κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν ευελιξία και αντοχή στο στρίψιμο και προστασία στην υπεριώδης ακτινοβολία. Μια ειδική εσωτερική επίστρωση δρα κατά της δημιουργίας πρασινάδας (αλγών) , η εξωτερική του επίστρωση δίνει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.


Το χρώμα του σωλήνα είναι πράσινο και μαύρο ενώ  η διάμετρος του είναι 1/2" ή 12.5mm, το μήκος του ρολού 50m, η πίεση θραύσης 30bar.


Το Green απαλλαγμένο από κάδμιο, βάριο, μόλυβδο και φθαλικές ενώσεις αποτελεί ένα εξαιρετικής απόδοσης λάστιχο για το πότισμα ή το καθάρισμα σε κήπους κατοικίες, τον αγρό και άλλες εφαρμογές.


Μακροχρόνια  εγγύηση υπό κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας


Cellfast κορυφαία πολωνική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Cellfast, Καδιανάκης ΑΕ

Λάστιχο Κήπου 1/2" 50m Green CELLFAST

Μήκος Ρολού 50m

Διάμετρος 1/2"-13mm

Τεχνολογία ATS

Δεν Τσακίζει

Αντοχή στο Στρίψιμο

Αντοχή στην Υπεριώδη Ακτινοβολία

Δεν Αναπτύσσει Άλγη

Εξαιρετική Αίσθηση Αφής

Πίεση Θραύσης 25bar

Χρώμα Πράσινο, Μαύρο

Βάρος: 6.600γρ.

Προέλευση: Πολωνία


Διαστάσεις Ρολού

Μ:39cm, Π:39cm, Υ:14cm