Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Λάστιχο Κήπου 1/2" 20m Smart Pro CELLFAST

  • Κωδικός Προϊόντος: 4406430

  • Κατασκευαστής:  cellfast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 23€

Περιγραφή

Το Λάστιχο Κήπου 1/2" Smart Pro της Cellfast  χρησιμοποιείται για εργασίες με νερό σε κήπους, κατοικίες και άλλες εφαρμογές.


Το Smart Pro  είναι ένα υψηλής ποιότητας λάστιχο κήπου με τεχνολογία ATS για την τέλεια σύνδεση λαστίχου με ταχυσύνδεσμο. Μαζεύεται και  σέρνεται εύκολα.


Το λάστιχο διαθέτει 4 στρώσεις κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν ευελιξία και αντοχή στο στρίψιμο και με προστασία στην υπεριώδης ακτινοβολία. Μια ειδική εσωτερική επίστρωση δρα κατά της δημιουργίας πρασινάδας (αλγών), η εξωτερική του επίστρωση δίνει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.


Το χρώμα του σωλήνα είναι γαλάζιο και γκρι, η διάμετρος του είναι 1/2" ή 13mm, το μήκος του ρολού 20m, η πίεση θραύσης 25bar.


Το Smart Pro αποτελεί ένα εξαιρετικό λάστιχο για το πότισμα ή το καθάρισμα σε κήπους κατοικίες, τον αγρό και άλλες εφαρμογές.


5 χρόνια εγγύηση υπό κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας


Cellfast κορυφαία πολωνική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Cellfast, Καδιανάκης ΑΕ

Λάστιχο Κήπου 1/2" 20m Smart Pro CELLFAST

Μήκος Ρολού 20m

Διάμετρος 1/2"-13mm

Τεχνολογία ATS

Δεν Τσακίζει

Αντοχή στο Στρίψιμο

Αντοχή στην Υπεριώδη Ακτινοβολία

Δεν Αναπτύσσει Άλγη

Εξαιρετική Αίσθηση Αφής

Πίεση Θραύσης 25bar

Χρώμα Γκρι, Γαλάζιο

Βάρος: 2.300γρ.

Προέλευση: Πολωνία


Διαστάσεις Ρολού

Μ:38cm, Π:38cm, Υ:10cm

  • Το Smart Pro είναι ένα εξαιρετικό λάστιχο για τον κήπο. Πλεονεκτεί για την αντοχή του στα τσάκισμα και στην περιστροφή, στην ηλιακή ακτινοβολία, στην μη ανάπτυξη αλγών. Έίναι μαλακό, έχει πολυ καλή οπτική αισθηση και αφή.