Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Λάδι Αλυσίδας 1Litr BioPlus STIHL (Βιολογικό)

  • Κωδικός Προϊόντος: 541007815163001

  • Κατασκευαστής:  STIHL
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 9,5€

Περιγραφή

Το Λάδι Αλυσίδας BioPlus της Stihl χρησιμοποιείται για την λίπανση της αλυσίδας των αλυσοπρίονων


To BioPlus είναι εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον και έχει ως βάση φυτικά έλαια. Άμεση βιοδιάσπαση κατά την επαφή με το έδαφος σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Το λάδι προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες λίπανσης και πρόσφυσης. Προστατεύει την αλυσίδα και την λάμα από τις φθορές και την καταπόνηση.


Η ποσότητα του δοχείου είναι 1litr.


Η χρήση του BioPlus συνδυάζει την ποιοτική λίπανση με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα. Έχει απονεμηθεί το γερμανικό οικολογικό σήμα blue angel και το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα.


Πριν την χρήση διαβάστε τις οδηγίες χρήσης. Ενδεχομένως, συμβουλευθείτε τις οδηγίες χρήσης από τον κατασκευαστή του μηχανήματος.


Η Εταιρεία Καδιανάκης ΑΕ ανήκει στο επίσημο Δίκτυο Πιστοποιημένων Αντιπροσώπων STIHL και προσφέρει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και Service.


STIHL κορυφαία και πρωτοπόρος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής ποιοτικών μηχανημάτων δάσους και κήπου με παγκόσμιο δίκτυο εργοστασίων και σημείων διανομής με έδρα την Γερμανία. 

Πηγή Πληροφοριών: STIHL, Καδιανάκης ΑΕ

Λάδι Αλυσίδας BioPlus STIHL

Ποσότητα Δοχείου 1Litr

Βάση από Φυτικά Έλαια

Άμεση Βιοδιάσπαση

Εξαιρετικές Λιπαντικές Ικανότητες και Πρόσφυση

Εξαιρετικά Φιλικό προς το Περιβάλλον

Προτείνεται για την Λίπανση Αλυσίδων

Προέλευση Γερμανία


  • Το λάδι BioPlus   προσφέρει ομοιομορφία λίπανσης σε όλο το μήκος της λάμας και της αλυσίδας μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη φθορά τους και αυξάνοντας την διάρκεια χρήσης.
  • Λόγω της υψηλής ποιότητας του δεν προκαλεί προβλήματα στις αντλίες και γενικότερα στο σύστημα λίπανσης του μηχανήματος