Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ταχυσύνδεσμος-Μετατροπή 2917-26 Gardena

  • Κωδικός Προϊόντος: 4835220

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 5,2€

Περιγραφή

Ο Ταχυσύνδεσμος-Μετατροπή  2917-26  της Gardena χρησιμοποιείται για την σύνδεση ταχυσυνδέσμου με εξάρτημα που έχει θηλυκό σπείρωμα 3/4".


Κατασκευασμένος από εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό για αντοχή στον χρόνο,  στον ήλιο, στην πίεση του νερού και την έντονη καταπόνηση. Έχει αρσενικό σπείρωμα 3/4" και υποδοχή για ρακόρ βρύσης ή εκτοξευτήρα. Αντέχει σε συνθήκες παγετού.


Τοποθετείται σε εξάρτημα με εσωτερικό σπείρωμα 3/4"εύκολα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα εξαρτήματα της Gardena ή άλλων εταιρειών με ίδιας διαμέτρου σύστημα σύνδεσης και αποσύνδεσης.


Το ρακόρ  συνδυάζεται με ρακόρ και εκτοξευτληρες και αποτελεί ιδανική λύση για γρήγορη και άνετη σύνδεση και αποσύνδεση του λάστιχου στην βρύση ή εξαρτημάτων με ένα απλό τράβηγμα.


Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕΤαχυσύνδεσμος-Μετατροπή   Gardena

Αρσενικό Σπείρωμα 3/4"

Με Ταχυσύνδεσμο Περιστροφικό

Γρήγορη Σύνδεση και Αποσύνδεση με Ένα Κλικ

Συνδέει Εξάρτημα με Ταχυσύνδεσμο

Βάρος 10gr

Ιδανικό για τα Ρακόρ Κήπου

Προέλευση: Γερμανία


Διαστάσεις:

Δ:3.2cm, Υ:4cm  • Το ρακορ είναι υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, με ευκολία και άνεση στην χρήση χωρίς διαρροές.
  • Βιδώστε το ράκορ σε ένα εξάρτημα με θηλυκό σπείρωμα 3/4" και συνδέσετε το με ένα ρακόρ του με μια ελαφριά κίνηση προς το μέρος του ρακόρ. Για την αποσύνδεση περιστρέψτε με μισή στροφή το πορτοκάλι πλαστικό.

Είδαν επίσης