Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Προγραμματιστής με Ηλεκτροβάνα 1" Claber

 • Κωδικός Προϊόντος: 4831040

 • Κατασκευαστής:  Claber
 • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
 • 69€

Περιγραφή

Ο Προγραμματιστής με Ηλεκτροβάνα 1" 90826 της Claber έχει κατασκευαστεί για την χρήση σε κήπους και αγροτικές εφαρμογές για τον έλεγχο τον συστημάτων ποτίσματος.


Ο Προγραμματιστής λειτουργεί με μια αλκαλική μπαταρία 9V που διαρκεί 1 χρόνο. Πίεση λειτουργία από 0.5-12bar, μέγιστη παροχή έως 5.7m3/h. Η είσοδος και η έξοδος του νερού έχουν θηλυκό σπείρωμα 1".


Τοποθετείτε σε εξωτερικούς χώρους και σε φρεάτια, με την μέγιστη πιστοποίηση IP68 για την προστασία σε νερό, υγρασία και σκόνες.


Εύκολος προγραμματισμός με 3 πλήκτρα. Η διάρκεια ποτίσματος είναι από 1 λεπτό έως 23 ώρες και 59 λεπτά. Δυνατότητα 6 κύκλων άρδευση ανά ημέρα, εβδομαδιαίος προγραμματισμός με αποκλεισμό ημερών όταν απαιτείται. Ο προγραμματιστής μπορεί να λειτουργήσει και με χειροκίνητο άνοιγμα.


Claber κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων άρδευσης για τον κήπο με έδρα την Ιταλία.

Πηγή Πληροφοριών: Claber, Καδιανάκης ΑΕ
Προγραμματιστής με Ηλεκτροβάνα 90826 Claber

Λειτουργεί με 1 Μπαταρία 9V

Είσοδος -Έξοδος Θηλυκό Σπείρωμα 1"

Πίεση Λειτουργίας 0.5-12bar

Μέγιστη Παροχή 5.7m3/h

Διάρκεια Ποτίσματος 1λεπτό-24ώρες

Ενδομαδιαίος Προγραμματισμός

6 Επαναλήψεις ανά Ημέρα

Με Χειροκίνητο Άνοιγμα

Αδιάβροχος IP68

Προέλευση Ιταλία

Βάρος 720gr


Διαστάσεις

Μ:13cm, Π:10.5cm, Υ:15cm

 • Ο προγραμματιστής αποτελεί ιδανική επιλογή για την αυτοματοποίηση του δικτύου άρδευσης για τον κήπο και τον αγρό. Τοποθετείτε με ανάλογα εξαρτήματα και μπορεί να συνδυαστεί με σωλήνες  άρδευσης Φ16, Φ20, Φ25 και Φ32.
  • Το χειμώνα να αφαιρούνται οι μπαταρίες και να επανατοποθετούνται την άνοιξη όταν λειτουργήσει ξανά ο προγραμματιστής. Σε περιπτώσεις που υπάρχει παγετός ο προγραμματιστής πρέπει να αποθηκεύεται σε εσωτερικό χώρο ή να προστατεύετε.
  • Οι μπαταριές να αντικατασταθούν μια φορά τον χρόνο και οι επιλογή νέας να είναι από επώνυμο κατασκευαστή και εντός του χρονικού ορίου λήξης αυτής.
  • Προσοχή!! Οι προγραμματιστές να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη.

  Είδαν επίσης