Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ψεκαστικό Εδάφους TF22 με Κινητήρα Honda

 • Κωδικός Προϊόντος: 5403

 • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
 • 359,6€

Περιγραφή

Το Ψεκαστικό Εδάφους TF 22με Honda  Κινητήρα χρησιμοποιείτε για την δημιουργία υψηλής πίεσης για εφαρμογές όπως ο Ψεκασμός φυτοπροστατευτικών διαλυμάτων ή τροφοδοσία λιπασμάτων.


Αντλία κατασκευασμένη από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με ειδική επεξεργασία για αντοχή στην διάβρωση και στην σκουριά. Εσωτερικά με τρία έμβολα 22 mm ειδικά επεξεργασμένα για περισσότερη αντοχή στα χημικά όπως και τα στεγανά και οι βαλβίδες. Με αεροκώδωνα, ρυθμιστή πίεσης και δυνατότητα λειτουργίας by pass. Η παροχή της αντλίας είναι 10-25lit/min, η μέγιστη πίεση λειτουργίας 40bar, οι στροφές 800rpm.


Ο Κινητήρας έχει κυβισμό 163cm³, μέγιστη ισχύς 5.5hp (καθαρή ισχύς 4.8hp), στροφές μέγιστη ισχύς 3600rpm, άξονας τύπου σφήνας, χωρητικότητα δοχείου καυσίμου 3.1lit, με μονό κύλινδρο και κατανάλωση αμόλυβδη βενζίνης, διπλή τάπα λαδιού και διακόπτης ηλεκτρονικού συστήματος on/off. Η εκκίνηση γίνεται με χειρόμιζα, χωρίς δυσκολία λόγω του αυτόματου συστήματος αποσυμπίεσης.


Το Ψεκαστικό είναι συναρμολογημένο σε τροχήλατη βάση και η κίνηση μεταδίδεται μέσω ιμάντων. Στην  αντλία υπάρχουν 2 έξοδοι με βανάκι και μπορεί να λειτουργήσει 1 μπεκ ψεκασμού ή 2 με χαμηλότερης κατανάλωσης.


Ιδανικό για χρήσης όπως ψεκασμός φυτοπροστατευτικών διαλυμάτων, διοχέτευση λιπάσματος, άρδευση με μικρές απαιτήσεις σε παροχή, σε θερμοκήπια, αγροκτήματα και οπωρώνες.


Πηγή Πληροφοριών: Καδιανάκης ΑΕ

Ψεκαστικό Εδάφους με Κινητήρα

Αντλία Αλουμινίου

Παροχή: 10-25litr/min

Μέγιστη Πίεση: 40bar

Ωφέλιμη Πίεση: 21-35bar

Βενζινοκινητήρας Honda

Μέγιστη Ισχύς 5.5hp (καθαρή ισχύς 4.8hp)

Τροχήλατη Βάση με Προστατευτικό

2 Έξοδοι

Βάρος: 33kg


Διαστάσεις:

Μ: 92cm, Π: 62cm, Υ: 54cm

 • Κάθε 2 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας να γυρίζονται μισή στροφή οι 3 βαλβίδες γρασαρίσματος των εμβόλων. Μόλις τερματίσουν να ξαναγεμίζονται με γράσο.
 • Μετά από την χρήση να ξεπλένεται η αντλία με καθαρό νερό.
 • Ελέγχεται την στάθμη του λαδιού να είναι πάντα στην μέση του γυάλινου δείκτη.
 • Για την λίπανση της αντλίας χρησιμοποιείται SAE30 λάδι. Στις πρώτες 10 ώρες λειτουργίας να γίνεται αλλαγή του λαδιού, στην συνέχεια στις επόμενες 50 ώρες και  μετέπειτα κάθε 70 ώρες ή όταν αρχίζει να χάνει το λαδί το χρώμα του και να γίνεται λευκό.
 • Στις 10-15 πρώτες ώρες του λειτουργίας του κινητήρα να γίνεται αλλαγή λαδιού. Στην συνέχεια κάθε 40 ώρες λειτουργίας του κινητήρα.
 • Χρησιμοποιείτε λάδι SAE30 στον κινητήρα, υψηλής ποιότητας ή αξιόπιστης εταιρείας κατασκευής.
 • Χρησιμοποιείτε αμόλυβδη βενζίνα. Σε περίπτωση που τοποθετείτε την βενζίνα σε πλαστικά δοχεία, αυτά να ενδείκνυνται για αυτήν την χρήση. Μην χρησιμοποιείτε βενζίνα που ήταν ε δοχείο πάνω από 3 μήνες.
 • Όταν ο κινητήρας θα μείνει σε αδράνεια μεγάλο χρονικό διάστημα  να αδειάζεται από βενζίνα.

Είδαν επίσης