Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

ΠαλετοΔεξαμενή 1000Lit IBC (Καινούρια)

  • Κωδικός Προϊόντος: 8555200

  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 280€

Περιγραφή

Η Παλετοδεξαμενή  IBC της Mauser χρησιμοποιείται για την μεταφορά ή την προσωρινή αποθήκευση κάθε είδους υγρών, όπως τρόφιμα,  χημικά κ.α.

 

Το κυρίως δοχείο λευκού χρώματος είναι κατασκευασμένο από HDPE με την μέθοδο της φυσητής διαμόρφωσης. Το δοχείο είναι σχεδιασμένο να παρέχει αντίσταση και να μην επηρεάζεται από χημικές διαβρώσεις. Η δεξαμενή περιβάλλεται από ένα ειδικό μεταλλικό πλέγμα από γαλβανισμένο χάλυβα για την προστασία κατά την μεταφορά. Η βάση της είναι παλέτα η μισή πλαστική και η άλλη μίση μεταλλική.

 

Η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι 1000litr, το βάρος της 58kg και οι διαστάσεις μήκος: 120cm, πλάτος: 100cm και ύψος: 114.6cm. Είναι κατάλληλη για υγρά με ειδικό βάρος μέχρι 1.9g/cm³. Το καπάκι έχει διάμετρο 15cm (6”) και η βάνα τύπου πεταλούδας 2¨(S60) με ETFE δακτυλίους στεγάνωσης.

 

Οι Δεξαμενές έχουν χαμηλό κέντρο βάρους για μεγαλύτερη σταθερότητα και κατά την μεταφορά μπορεί να τοποθετηθούν μια πάνω στην άλλη ή κατά την αποθήκευση 3 με μέγιστο βάρος 1650kg.

 

Η δεξαμενή είναι πιστοποιημένη και κατάλληλη για λιπαρά τρόφιμα όπως το ελαιόλαδο. Ενδείκνυται για την μεταφορά του και για την αποθήκευση του για μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του ή να μεταφέρει πλαστικοποιητές.

 

Mauser πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία στην δημιουργία ποιοτικών προϊόντων αποθήκευσης με ένα παγκόσμιο δίκτυο σχεδιασμού, κατασκευής και ανακύκλωσης υλικών.

Πηγή Πληροφοριών: Mauser, Adtec, Καδιανάκης ΑΕ 

Παλετοδεξαμενή IBC

Καινούργια

Χωρητικότητα 1000 lit

Λευκό Δοχείο από HDPE

Γαλβανιζέ Μεταλλικό Πλαίσιο

Παλέτα Μεταλλική/Πλαστική

Βάνα Πεταλούδα 50mm

Για Υγρά με Ειδικό Βάρος 1.9g/cm³

Κατάλληλη για τρόφιμα και χημικά

Μέγιστη Θερμοκρασία Υγρών 65°C

Βάρος: 58kg

 

Διαστάσεις:

Μ:120cm, Π:100cm, Υ:114.6cm

  • Μην τοποθετείται βαρύτερη δεξαμενή πάνω από ελαφρότερη.
  • Κατά την μεταφορά μόνο μια δεξαμενή μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε άλλη.
  • Σε σταθερή αποθήκευση μπορούν να τοποθετηθούν 2 δεξαμενές πάνω στην πρώτη που όμως το συνολικό βάρος των 2 πάνω δεξαμενών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 1650kg.

Είδαν επίσης