Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βαλβίδα Εξαερισμού 1" Διπλής Ενέργειας Bermad

  • Κωδικός Προϊόντος: 4126020

  • Κατασκευαστής:  BERMAD
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 50€

Περιγραφή

Η Βαλβίδα Εξαερισμού Διπλής Ενέργειας C30 της Bermad είναι μια υψηλής ποιότητας αυτόματη βαλβίδα που επιτρέπει την αποτελεσματική εξαγωγή και εισαγωγή αέρα σε ένα δίκτυο υπό πίεση.

 

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά με αντοχή στην διάβρωση,  σώμα από νάιλον ενισχυμένο με γυαλί, φλοτέρ από πολυπροπυλένιο και ελαστικά στεγάνωσης από EPDM. Κορμός ευθείας ροής με άνοιγμα μεγάλης διαμέτρου, δυναμική στεγανοποίηση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής πίεσης, σχεδιασμένος συμφώνα με τα πρότυπα EN-1074/4.

 

Η Διάμετρος της βαλβίδας είναι 1¨αρσενικό σπείρωμα, η μέγιστη πίεση λειτουργίας 16bar, η ελάχιστη 0.1bar, ενώ μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε θερμοκρασία νερού 1-60°C. Ο εξαεριστήρας είναι διπλής ενέργειας, δηλαδή μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα δίκτυο που έχει ανάγκες τόσο εξαγωγής αέρα αλλά και εισαγωγής.

 

Η βαλβίδα εξαερισμού C30 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για την προστασία των δικτύων άρδευσης αλλά και την ομαλή λειτουργία τους. Ιδιαίτερα σε δίκτυα με ψηλά σημεία, μάκρυνες αποστάσεις ή κοντά σε βαλβίδες ελέγχου και υδρομετρητές.

 

Bermad κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής βαλβίδων ελέγχου και εξαερισμού, με έδρα το Ισραήλ και ένα παγκόσμιο δίκτυο 13 χωρών.

Πηγή Πληροφοριών: Bermad, Καδιανακης ΑΕ


Βαλβίδα Εξαερισμού Διπλής Ενέργειας

Σώμα από Νάιλον και Ενίσχυση Γυαλιού

Φλοτέρ από Πολυπροπυλένιο

Ελαστικά Στεγάνωσης από EPDM

Διάμετρος 1¨ Αρσενικό Σπείρωμα

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 16 bar

Ελάχιστη Πίεση Λειτουργίας 0.1 bar

Θερμοκρασία Λειτουργίας 1-60°C

Δυνατότητα Εξαγωγής και Εισαγωγής Αέρα

Χρησιμοποιείται για την Προστασία των Δικτύων Άρδευσης

 

Διαστάσεις

Μ:9.5cm, Π:8cm, Υ:14cm

Βάρος: 520gr

  • Ο εξαεριστήρας τοποθετείται πάντα σε όρθια θέση.
  • Εξαεριστήρες τοποθετούνται σε δίκτυα με μεγάλες αποστάσεις κατά προσέγγιση κάθε 500m. Εάν  υπάρχουν υψομετρικές διακυμάνσεις στην διαδρομή τοποθετούνται πάντα στα πιο υψηλά σημεία, σε κάθε κορφή ένας. Επίσης σε κάθε ξεκίνημα ενός δικτύου πρέπει να υπάρχει ένας εξαεριστήρας είτε για να μην κάνει υποπίεση ο σωλήνας σε περίπτωση που το νερό κατευθύνεται χαμηλότερα, είτε για να μην προκαλέσει σπάσιμο του σωλήνα σε περίπτωση που το νερό κατευθύνεται πιο ψηλά και κάποια στιγμή επιστρέφει πίσω με αέρα.
  • Οι βαλβίδες εξαερισμού εξυπηρετούν ακόμα την ομαλή λειτουργία του δικτύου, καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που εγκλωβίζουν αέρα με αποτέλεσμα να μην διέρχεται η επιθυμητή ποσότητα νερού.
  • Άλλα σημεία που χρειάζονται βαλβίδες εξαερισμού είναι στα αντλιοστάσια, κοντά στις βαλβίδες ελέγχου, δίπλα στα φίλτρα, πριν τα υδρόμετρα, στην αρχή και το τέλος μεγάλων διαδρομών δικτύου.

Είδαν επίσης