Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο 2" με Βούρτσα Drop

  • Κωδικός Προϊόντος: 4573406

  • Κατασκευαστής:  DROP
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 225€  199€

Περιγραφή

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο με Βούρτσα της Drop χρησιμοποιείται για το καθαρισμό αρδευτικών νερών με επιβαρυμένα αιωρούμενα σωματίδια.

 

Κατασκευασμένο από Χάλυβα  S235JR επεξεργασμένος με χημικό καθαρισμό, με ηλεκτροστατική βαφή πολυεστερικής πούδρας και κόλληση ακριβείας με λέιζερ. Εσωτερικά περιλαμβάνει πλαστικό στοιχείο με ανοξείδωτη σίτα, καθώς και μια ειδική φυγοκεντρική πλάκα υδροκυκλωνισμού. Επίσης μέσα στο στοιχείο είναι τοποθετημένο ένα σύστημα βούρτσας για τον καθαρισμό της σίτας χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί για να καθαριστεί.

 

Η διατομή του φίλτρου είναι 2¨ θηλυκό σπείρωμα ή εάν αφαιρεθούν οι 2 πλάκες μετατροπής το φίλτρο γίνεται φλάντζα DN50. Η παροχή είναι από 11-31 m³/h, η μέγιστη πίεση λειτουργίας τα 8bar, η σίτα έχει φίλτρανση 120mesh και επιφάνεια 814 cm³ .

 

Τοποθετείται σε οριζόντια σύνδεση για την προστασία των δικτύων άρδευσης με ενσωματωμένων σταγόνων, σταγόνων , μικροεκτοξευτήρων και εκτοξευτήρων.

 

Drop η κορυφαία ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία φίλτρων, υδροκυκλώνων και υδρολιπαντήρων, με παγκόσμια ανεπτυγμένο δίκτυο, για λύσεις στην Γεωργία, την Βιομηχανία και την Ύδρευση.

Πηγή Πληροφοριών: DROP, Καδιανάκης ΑΕ
Υδροκυκλωνικό Φίλτρο με Βούρτσα

Σώμα από Χάλυβα S235JR

Ηλεκτροστατική Βαφή

Διάμετρος 2¨ Θηλυκό ή Φλάντζα Dn50

Επιφάνεια Φίλτρανσης 814 cm³

Παροχή 11-31 m³/h

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 8bar

Φίλτρανση 120mesh

Με Βούρτσα Καθαρισμού

Εσωτερική Πλάκα Υδροκυκλωνισμού

Χρησιμοποιείται για τον Καθαρισμό των Δικτύων Άρδευσης


Διαστάσεις :

Μ: 47cm, Π: 20cm, Y:54cm

Βάρος: 17kg

  • Το φίλτρο πλεονεκτεί για την εσωτερική βούρτσα η οποία βοηθάει στον καθαρισμό τις σίτας χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί το φίλτρο για να καθαριστεί. Επίσης η εξωτερική φυγοκεντρική πλάκα δημιουργεί υδροκυκλωνισμό στο νερό με αποτέλεσμα να προκαλεί  ένα επιπλέον καθαρισμό.
  • Το φίλτρο τοποθετείται ακολουθώντας την φορά ροής που βρίσκεται στο σώμα του φίλτρου.
  • Το φίλτρο καθαρίζεται όταν η διαφορά εισόδου με εξόδου είναι από 0.5-1bar, ανοίγοντας τον σφαιρικό διακόπτη και περιστρέφοντας την βούρτσα. Όταν  το δίκτυο έχει υψηλή πίεση η βούρτσα υπάρχει περίπτωση να περιστρέφεται από μόνη της.

Είδαν επίσης