Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Φίλτρο Σίτας 1-1/4" Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 4740104

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 8,51€

Περιγραφή

Το Φίλτρο Σίτας 1-1/4¨ της Rivulis χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο, στην ηλιακή ακτινοβολία και στα λιπάσματα που περνούν μέσω του νερού άρδευσης. To σώμα  είναι κατασκευασμένο από πλαστικό (Πολυπροπυλένιο)  όπως και το εσωτερικό στέλεχος το οποίο στηρίζει την ανοξείδωτη σίτα που συγκρατεί τις ακαθαρσίες. Η είσοδος και η έξοδος του φίλτρου είναι διαμέτρου 1-1/4¨ με αρσενικό σπείρωμα, μπορεί να περάσει παροχή μέχρι 15m³/h, η μεγίστη πίεση λειτουργίας 8 bar, ενώ η σίτα (κόκκινη) συγκρατεί σωματίδια 120mesh ή 130micron. Με ένδειξη κατεύθυνσης του νερού και 2 θέσεις για τοποθέτηση μανόμετρων πίεσης, ενώ στο καπάκι υπάρχει θηλυκό σπείρωμα 1/2" για την προαιρετική τοποθέτηση βάνας καθαρισμού. Εύκολο στον καθαρισμό ξεβιδώνοντας το καπάκι αφαιρείται  το εσωτερικό στέλεχος και ξεπλένεται με καθαρό νερό. Τοποθετείται σε ευθεία σύνδεση για την προστασία δικτύων με ενσωματωμένη σταγόνα, με σταλάκτες και μικροεκτοξευτήρες ή σε κήπους. 

 

Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτελούν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.  

Πηγή Πληροφοριών: Rivulis-Eurodrip, Καδιανάκης ΑΕ

Φίλτρο Σίτας Γραμμής

Σώμα Πλαστικό από Πολυπροπυλένιο

Στέλεχος Πλαστικό με Inox Σιτα

Είσοδος-Έξοδος 1-1/4¨ Αρσενικό

Παροχή έως 15m³/h

Πίεση Λειτουργίας έως 8 bar

Σίτα 120mesh ή 130 Micron

Μεγάλη Επιφάνεια Σίτας 311 cm²

Χρώμα Σίτας Κόκκινη

Μήκος Σίτας 18 cm

Υποδοχή Τοποθέτησης Βάνας Καθαρισμού

Με Ένδειξη Ροής του Νερού

Δύο Θέσεις για Μανόμετρα 1/4΄΄

Χρήση σε Θερμοκήπια, Δενδρώδεις, Κήπους κ.α.

 

Διαστάσεις

Μ: 25 cm, Π:12 cm, Υ: 22 cm

  • Το Φίλτρο πλεονεκτεί για την μεγάλη επιφάνεια της σίτας του (ως απλό φίλτρο γραμμής) σε σχέση με τα υπόλοιπα φίλτρα της αγοράς, γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο το διάστημα καθαρισμού.
  • Τοποθετείτε σε διατομές σωλήνων μέχρι και Φ40. Σε οριζόντια τοποθέτηση προτιμότερο είναι το ανοιγόμενο καπάκι να κοιτάζει προς το έδαφος.
  • Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου και εξόδου του νερού είναι μεγαλύτερη από μία ατμόσφαιρα. Κάντε τακτικό έλεγχο για καθαρισμό του φίλτρου, σε περίπτωση που δεν καθαρίζετε εκτός από την μείωση της παροχής του νερού, υπάρχει και ο κίνδυνος θραύσης του σώματος.
  • Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάτε από το σωματίδια που μεταφέρει το νερό.
  • Προτιμότερο να τοποθετείτε μετά την  κεντρική βάνα για να μην δέχεται την πίεση του  κεντρικού δικτύου.

Είδαν επίσης