Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Προγραμματιστής Galcon DC-6S 18V

  • Κωδικός Προϊόντος: 4832458

  • Κατασκευαστής:  Galcon
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή: 
  • 95€

Περιγραφή

O Προγραμματιστής DC-6S(Υδρονεφωτής)  Μπαταρίας 18V της Galcon χρησιμοποιείται για τον έλεγχο συστημάτων ποτίσματος μέχρι έξι ηλεκτροβάνες, σε αγροτικές εφαρμογές και κήπους.


Ο προγραμματιστής λειτουργεί με 2 αλκαλικές μπαταρίες 9V, όπου διαρκούν περίπου ένα χρόνο. Στην οθόνη υπάρχει ένδειξη σε περίπτωση που η μπαταρία έχει χαμηλή στάθμη και χρειάζεται αντικατάσταση. Αδιάβροχος με προστασία IP68, κατάλληλος και για φρεάτια ή σε σημεία με υψηλές Υγρασίες.


Έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει 6 ηλεκτροβάνες μπαταρίας 18V με ανεξάρτητο προγραμματισμό και μία επιπλέον την Κεντρική Ηλεκτροβάνα (Master Valve) ή εντολή σε Αντλία. Υπάρχει ακόμα μια έξοδος που μπορεί να συνδεθεί κάποιο αισθητήριο όπως βροχής ή υγρασίας. Ο προγραμματιστής μπορεί να στηριχτεί πάνω σε πηνίο ηλεκτροβάνας ή εναλλακτικά υπάρχει βάση για σταθερό σημείο.


Επιλογές Προγραμματισμού Ποτίσματος

Διάρκεια: Από ένα λεπτό μέχρι 12 ώρες

Επανάληψη: Δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε ημέρας της Εβδομάδας ή από κάθε 3 ώρες έως και 30 ημέρες. 

Ποτίσματα /ημέρα: Μέχρι 4 ανοίγματα την ίδια μέρα, ίδιας διάρκειας.

Πρόγραμμα Υδρονέφωσης με επαναλήψεις από 1 λεπτό, διάρκειας από 1 δευτερόλεπτο και σε συγκεκριμένο διάστημα της ημέρας. Π.Χ Διάρκεια 5 sec, Επανάληψη κάθε 10 min, Έναρξη 10Π.Μ-Κλείσιμο 5 Μ.Μ.

Δυνατότητα Χειροκίνητης Λειτουργίας.

Δυνατότητα Επιλογής Μη Λειτουργίας.

Λειτουργία Εφαρμογής Προγράμματος  Ποσοστιαία 0-100%.

 

Galcon κορυφαία εταιρία, με έδρα το Ισραήλ, στον σχεδιασμό και την κατασκευή προγραμματιστών και ηλεκτροβανών. Με  συστήματα αυτόματης διαχείρισης της άρδευσης από ένα κήπο μέχρι και εξειδικευμένες εφαρμογές σε θερμοκήπια και ανοικτές καλλιέργειες. 

Πηγή Πληροφοριών: Galcon, Καδιανάκης ΑΕ

Προγραμματιστής DC-6S 18V Galcon

Λειτουργία με 2 Αλκαλικές Μπαταρίες 9V

Λειτουργεί από 1-6 Ηλεκτροβάνες

Σύνδεση για Master Valve ή Αισθητήριο

Διάρκεια Ποτίσματος από 1sec- 12hours

Επανάληψη Ποτίσματος Εβδομαδιαία ή Κυκλικό Πρόγραμμα

Πρόγραμμα Υδρονέφωσης ( Πολλές Επαναλήψεις σε Συγκεκριμένες Ώρες)

Μέχρι 4 ενάρξεις την Ίδια Ημέρα

Κάθε Ηλεκτροβάνα έχει Ανεξάρτητο Προγραμματισμό

Επιλογή Οθόνης για Χειροκίνητη Λειτουργία

Επιλογή Οθόνης για Παύση Προγράμματος

Εφαρμογή Προγράμματος Ποσοστιαία %

Αδιάβροχος IP 68

2 Χρόνια Εγγύηση

 

Διαστάσεις:

Μ: 9.3cm, Π: 12cm. Υ: 11cm

  • O προγραμματιστής πλεονεκτεί στις πολλές επιλογές προγραμματισμού, στην αξιοπιστία του αλλά και στην ευκολία προγραμματισμού του.
  • Ο προγραμματιστής της Galcon αποτελεί ιδανική επιλογή για την αυτοματοποίηση του δικτύου άρδευσης για τον κήπο και τον αγρό. Προσαρμόζεται με ηλεκτροβάνες μπαταρίας  18V.
  • O DC-6S είναι ιδανικός για περιπτώσεις όπως η υδρονέφωση σε θερμοκήπια, όπου υπάρχει η ανάγκη για τακτικά ανοίγματα μικρής διάρκειας και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ίδιας ημέρας.
  • Το χειμώνα να αφαιρούνται οι μπαταρίες και να επανατοποθετούνται την άνοιξη όταν λειτουργήσει ξανά ο προγραμματιστής. Σε περιπτώσεις που υπάρχει παγετός ο προγραμματιστής πρέπει να αποθηκεύεται σε εσωτερικό χώρο ή να προστατεύετε.
  • Οι μπαταριές να αντικαθιστώνται  μια φορά τον χρόνο και οι επιλογή νέας να είναι από επώνυμο κατασκευαστή και εντός του χρονικού ορίου λήξης αυτής.