Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Αυλός Ψεκασμού Διπλός NIVI-F NV-2001

  • Κωδικός Προϊόντος: 5479672

  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 165€

Περιγραφή

Ο Αυλός Ψεκασμού NIVI-F NV-2001 χρησιμοποιείται για τον ψεκασμό φυτοπραστευτικών σκευασμάτων σε θερμοκήπια και υπαίθριες καλλιέργειες.


Ο Ψεκασμός του χαρακτηρίζεται από την δημιουργία ομοιόμορφης σταγόνας, σωστά κατανεμημένη στο πάνω και στο κάτω σημείο του φύλλου, με μεγάλη πυκνότητα σταγονιδίων ανά τετραγωνικό εκατοστό και  ταχύτητα εκτέλεσης ψεκασμού.


Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με μεταλλικά ορειχάλκινα σημεία. Αποτελείτε από 4 ακροφύσια διπλής οπής, ένα διακόπτη ρύθμισης της ροής και σπείρωμα εισόδου 1/2" αρσενικό. Η κατανάλωση κάθε ακροφυσίου είναι 2litr/min ή η συνολική 8litr/min και η πίεση λειτουργίας 20bar.


Αυλός της Nivi-F αποτελεί μια επαναστατική μέθοδος ψεκάσματος. Με χαμηλότερη κατανάλωση, καλύτερο αποτέλεσμα ψεκασμού λόγω της μικρή σταγόνας και του νέφους που δημιουργεί και ταχύτερα σε σχέση με τους απλούς αυλούς. Ιδανική λύση για θερμοκήπια και ανοικτές καλλιέργειες.

Πηγή Πληροφοριών: Καδιανάκης ΑΕΑυλός Ψεκασμού NV-2001 NIVI-F

Δημιουργία Υψηλής Νεφελοποίησης

Πίεση Λειτουργίας 20bar

Κατανάλωση ανά Ακροφύσιο 2litr/min

Κατανάλωση Συνολική 8litr/min

Σπείρωμα Εισόδου 1/2’’ Αρσενικό

Ιδανικός για Θερμοκήπια

Με Διακόπτη Ροής

Βάρος 800gr

Service-Ανταλλακτικά

Προέλευση Ισπανία

 

Διαστάσεις:

Μ: 92cm, Π: 32cm,Υ: 4cm

  • Ο εκτοξευτήρας πλεονεκτεί στην πολύ υψηλή σταγόνα που δημιουργεί νέφος με αποτέλεσμα ο ψεκασμός να γίνεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια του φύλου αλλά και από κάτω.
  • Σε θερμοκηπιακή κάθετη καλλιέργεια ο χρήστης τοποθετεί τον εκτοξευτήρα στην  μασχάλη του με τα ακροφύσια να βρίσκονται πίσω του και να κοιτάζουν την καλλιέργεια και προχωράει με γρήγορο βηματισμό ανάμεσα στης γραμμές.
  • Ο χρήστης κατά την διάρκεια του ψεκασμού να χρησιμοποιεί μάσκα και φόρμα προστασίας.
  • Μετά την χρήση ο αυλός να ξεπλένεται με καθαρό νερό.
  • Σε τακτά χρονικά διαστήματα να καθαρίζεται η σίτα φίλτρανσης που βρίσκεται εσωτερικά στην είσοδο του αυλού

Είδαν επίσης