Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Κινητήρας GP160 Honda

  • Κωδικός Προϊόντος: 5444200

  • Κατασκευαστής:  Honda
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 210€

Περιγραφή

Ο Βενζινοκινητήρας GP 160 της Honda χρησιμοποιείται για την δημιουργία κίνησης σε μιας ευρείας εφαρμογής  μηχανημάτων, κατασκευασμένος  με την θρυλική αξιοπιστία της Honda.


Ο Κινητήρας έχει κυβισμό 163cm³, μέγιστη ισχύς 5.5hp (καθαρή ισχύς 4.8hp), στροφές μέγιστη ισχύς 3600rpm, άξονας τύπου σφήνας, χωρητικότητα δοχείου καυσίμου 3.1lit, με μονό κύλινδρο και κατανάλωση αμόλυβδη βενζίνης, διπλή τάπα λαδιού και διακόπτης ηλεκτρονικού συστήματος on/off. Η εκκίνηση γίνεται με χειρόμιζα, χωρίς δυσκολία λόγω του αυτόματου συστήματος αποσυμπίεσης.


Ο ειδικός σχεδιασμός OHV ενισχύει την απόδοση καύσης πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις, χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και ρίπων, χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και λαδιού. Ο κινητήρας τηρεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις εκπομπές καυσαερίων. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και μακροχρόνια χρήση.

 

Ιδανική λύση για μηχανήματα όπως ψεκαστικά, πλυστικά, ελαιοραβδιστικά, αεροσυμπιεστές, μπετονιέρες, καρότσια μεταφοράς κλπ

 

Honda ιαπωνική εταιρεία με ένα παγκόσμιο δίκτυο θυγατρικών, σχεδιάζει και κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κίνησης βασισμένα στην ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της ασφάλειας.

Πηγή Πληροφοριών: Honda, Καδιανάκης ΑΕ
Βενζινοκινητήρας Honda GP160

Αερόψυκτος-Οριζόντιας Τοποθέτησης

Τετράχρονος

Μέγιστη Ισχύς 5.5hp (Καθαρή Ισχύς 4.8hp)

Κυβισμός 163cm³

Στροφές Μέγιστης Ισχύος 3600rpm

Μετάδοση με Άξονα Σφήνας

Αυτόματη Διακοπή σε Χαμηλή Στάθμη Λαδιού

Διπλή Τάπα Λαδιού

Δοχείο Βενζίνας 3,1 litr

Δοχείο Λαδιού 0,6 litr

Βάρος 15.1kg

 

Διαστάσεις:

Μ: 31.4cm, Π: 36.3cm, Υ: 33.5cm

  • Στις 10-15 πρώτες ώρες του λειτουργίας του κινητήρα να γίνεται αλλαγή λαδιού. Στην συνέχεια κάθε 40 ώρες λειτουργίας του κινητήρα.
  • Η διπλή τάπα εισαγωγής λαδιού εξυπηρετεί για εφαρμογές σε μηχανήματα όπου μετά την τοποθέτηση του κινητήρα στο μηχάνημα δεν υπάρχει προσβασιμότητα για την συμπλήρωση λαδιού, π.χ. ελαιοραβδιστικά.
  • Χρησιμοποιείτε 30 λάδι υψηλής ποιότητας ή αξιόπιστης εταιρείας κατασκευής.
  • Χρησιμοποιείτε αμόλυβδη βενζίνα. Σε περίπτωση που τοποθετείτε την βενζίνα σε πλαστικά δοχεία, αυτά να ενδείκνυνται για αυτήν την χρήση. Μην χρησιμοποιείτε βενζίνα που ήταν ε δοχείο πάνω από 3 μήνες.
  • Όταν ο κινητήρας θα μείνει σε αδράνεια μεγάλο χρονικό διάστημα  να αδειάζετε από βενζίνα.

Είδαν επίσης