Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Κινητήρας Loncin G200FP

  • Κωδικός Προϊόντος: 5444100

  • Κατασκευαστής:  Loncin
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 120€

Περιγραφή

Ο Βενζινοκινητήρας G200F της Loncin χρησιμοποιείται για την δημιουργία κίνησης σε μιας ευρείας εφαρμογής  μηχανημάτων.


Ο Κινητήρας έχει κυβισμό 196cm³, μέγιστη ισχύς 5.5hp (καθαρή ισχύς 5.1hp), στροφές μέγιστη ισχύς 3600rpm, άξονας τύπου σφήνας, χωρητικότητα δοχείου καυσίμου 3.6lit, με μονό κύλινδρο και κατανάλωση αμόλυβδη βενζίνης, διπλή τάπα λαδιού και διακόπτης ηλεκτρονικού συστήματος on/off. Η εκκίνηση γίνεται με χειρόμιζα, χωρίς δυσκολία λόγω του αυτόματου συστήματος αποσυμπίεσης.


Ο ειδικός σχεδιασμός OHV ενισχύει την απόδοση καύσης πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις, χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και ρίπων, χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και λαδιού. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και μακροχρόνια χρήση.

 

Ιδανική λύση για μηχανήματα όπως ψεκαστικά, πλυστικά, ελαιοραβδιστικά, αεροσυμπιεστές, μπετονιέρες, καρότσια μεταφοράς κλπ

 

Loncin κινέζικη εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής κινητήρων και άλλων μηχανημάτων με ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.

Πηγή Πληροφοριών: Loncin, Καδιανάκης ΑΕ

Βενζινοκινητήρας Loncin G200FP

Αερόψυκτος-Οριζόντιας Τοποθέτησης

Τετράχρονος

Μέγιστη Ισχύς 5.5hp (Καθαρή Ισχύς 5.1hp)

Κυβισμός 196cm³

Στροφές Μέγιστης Ισχύος 3600rpm

Μετάδοση με Άξονα Σπείρωμα 19mm

Αυτόματη Διακοπή σε Χαμηλή Στάθμη Λαδιού

Διπλή Τάπα Λαδιού

Δοχείο Βενζίνας 3,6 litr

Δοχείο Λαδιού 0,6 litr

Βάρος 16kg

 

Διαστάσεις:

Μ: 37.6cm, Π: 31.2cm, Υ: 33.5cm

  • Στις 10-15 πρώτες ώρες του λειτουργίας του κινητήρα να γίνεται αλλαγή λαδιού. Στην συνέχεια κάθε 40 ώρες λειτουργίας του κινητήρα.
  • Η διπλή τάπα εισαγωγής λαδιού εξυπηρετεί για εφαρμογές σε μηχανήματα όπου μετά την τοποθέτηση του κινητήρα στο μηχάνημα δεν υπάρχει προσβασιμότητα για την συμπλήρωση λαδιού, π.χ. ελαιοραβδιστικά.
  • Χρησιμοποιείτε 30 λάδι υψηλής ποιότητας ή αξιόπιστης εταιρείας κατασκευής.
  • Χρησιμοποιείτε αμόλυβδη βενζίνα. Σε περίπτωση που τοποθετείτε την βενζίνα σε πλαστικά δοχεία, αυτά να ενδείκνυνται για αυτήν την χρήση. Μην χρησιμοποιείτε βενζίνα που ήταν ε δοχείο πάνω από 3 μήνες.
  • Όταν ο κινητήρας θα μείνει σε αδράνεια μεγάλο χρονικό διάστημα  να αδειάζετε από βενζίνα.

Είδαν επίσης