Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ρακόρ Βρύσης Κουζίνας-Μπάνιου 8187-20 Gardena

  • Κωδικός Προϊόντος: 4835325

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 13€

Περιγραφή

Ρακόρ Βρύσης Κουζίνας-Μπάνιου 8187-20 της Gardena χρησιμοποιείται για την σύνδεση λάστιχου με ταχυσυνδέσμου σε βρύση κουζίνας και μπάνιου.


Κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό για αντοχή στον χρόνο,  στον ήλιο, στην πίεση του νερού και την έντονη καταπόνηση. Έχει θηλυκό και αρσενικό σπείρωμα, εσωτερικά περιλαμβάνει ελαστική φλάντζα στεγάνωσης και εξωτερικά O-ring  για την άριστη στεγάνωση με τον ταχυσύνδεσμο. Αντέχει σε συνθήκες παγετού.


Τοποθετείται σε βρύσες νεροχύτη ή μπάνιου με εξωτερικό σπείρωμα Μ22Χ1 ή Θηλυκό Μ24Χ,  εύκολα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα εξαρτήματα της Gardena ή άλλων εταιρειών με ίδιας διαμέτρου σύστημα σύνδεσης και αποσύνδεσης.


Το ρακόρ για τις μπαταρίες του σπιτιού αποτελεί ιδανική λύση όταν θέλουμε να συνδέσουμε το λάστιχο στον νεροχύτη ή στον νιπτήρα.


Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕΡακόρ Βρύσης Κουζίνας-Μπάνιου Gardena

Θηλυκό Σπείρωμα Μ24Χ1

Αρσενικό Σπείρωμα Μ22Χ1

Υψηλής Αντοχής και Ποιότητας

Γρήγορη Σύνδεση και Αποσύνδεση με Ένα Κλικ

Συνδέει Μπαταρία με Ταχυσύνδεσμο

Εύκολη και Γρήγορη Τοποθέτηση

Βάρος 70gr

Ιδανικό για Βρύσες Νεροχύτη κ' Νιπτήρα

Προέλευση: Γερμανία


Διαστάσεις:

Μ:10cm, Π:4cm, Υ:4cm  • Το ρακορ είναι υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, με ευκολία και άνεση στην χρήση χωρίς διαρροές.
  • Βιδώστε το μεταλλικό εξάρτημα πανω στην βρύση με την βοήθεια της μούφας εάν χρειάζεται. Τοποθετείστε τον αντάπτορα πάνω στο μεταλλικό εξάρτημα και στην συνέχεια τραβήξτε το πορτοκαλί πλαστικό για να ασφαλίσει.
    • Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Video

Είδαν επίσης