Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Γωνιακό Ρακόρ Βρύσης 2998-20 της Gardena

  • Κωδικός Προϊόντος: 4835320

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 6,9€

Περιγραφή

Το Γωνιακό Ρακόρ Βρύσης  2998-20 της Gardena χρησιμοποιείται για την σύνδεση λάστιχου με ταχυσυνδέσμου σε βρύση ή καρούλι, σε περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη γωνιακής σύνδεσης .


Κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό για αντοχή στον χρόνο,  στον ήλιο, στην πίεση του νερού και την έντονη καταπόνηση. Έχει θηλυκό σπείρωμα  με δυνατότητα διατομών 1/2", 5/8", 3/4", 1" ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει ελαστική φλάντζα στεγάνωσης και εξωτερικά O-ring  για την άριστη στεγάνωση με τον ταχυσύνδεσμο. Αντέχει σε συνθήκες παγετού.


Τοποθετείται σε εξαρτήματα με εξωτερικό σπείρωμα 1/2", 5/8", 3/4", 1" εύκολα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα εξαρτήματα της Gardena ή άλλων εταιρειών με ίδιας διαμέτρου σύστημα σύνδεσης και αποσύνδεσης.


Το σπαστό ρακόρ περιστρέφεται και αλλάζει γωνία, αφήνοντας παράλληλα το νερό να ρέει ανενόχλητο. Είναι ιδανικό για περιπτώσεις που το λάστιχο τσακίζει κάτω από την βρύση,


Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕΓωνιακό Ρακόρ Gardena

Θηλυκό Σπείρωμα

Διατομές 1/2", 5/8", 3/4", 1"

Υψηλής Αντοχής και Ποιότητας

Γρήγορη Σύνδεση και Αποσύνδεση με Ένα Κλικ

Συνδέει Εξάρτημα με Ταχυσύνδεσμο

Δεν Αφήνει το Λάστιχο να Τσακίσει Κάτω από την Βρύση

Βάρος 70gr

Ιδανικό για τα Λάστιχα Κήπου

Προέλευση: Γερμανία


Διαστάσεις:

Δ:4cm, Υ:11cm  • Το ρακορ είναι υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, με ευκολία και άνεση στην χρήση χωρίς διαρροές.
  • Βιδώστε το Ράκορ πάνω στην βρύση ή σε άλλο εξάρτημα με αρσενικό σπείρωμα 3/4" και συνδέσετε τον ταχυσύνδεσμο μαζί του με μια ελαφριά κίνηση προς το μέρος του ρακόρ.

Είδαν επίσης