Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Ψαλίδι Prunion 150 και Δετικό Fixion 2 Pellenc

 • Κωδικός Προϊόντος: 5483

 • Κατασκευαστής:  Pellenc
 • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
 • 1.969€

Περιγραφή

Το Ψαλίδι Μπαταρίας Prunion και το Δετικό Fixion 2 της Pellenc χρησιμοποιούνται για το κλάδεμα δένδρων και αμπελιών αλλά και το δέσιμο κλιμάτων .  Αποτελούν μια νέα γενιά εργαλείων που συνδυάζει καινοτομία, ακρίβεια, δύναμη, οικονομία και ευελιξία.


Ψαλίδι 860gr, με διάμετρο κοπής 45mm, με μισό ή ολόκληρο άνοιγμα, οπτική σκανδάλη λειτουργίας μισού ή ολόκληρου ανοίγματος, ισχυρή επικαλυμμένη λεπίδα Pradines. Με τέσσερα προγράμματα κοπής, με επιλογή προοδευτικής ή απότομης κοπής, με γρήγορο ή αργό κόψιμο, δυνατότητα ρύθμισης σε 9 σκάλες του μισού ανοίγματος και δυνατότητα ρύθμισης διασταύρωσης λεπίδας αντιμάχαιρου σε 9 σκάλες.


Μπαταρία 150P λιθίου με διάρκεια 1 ημέρα δουλειάς, βάρος 845gr, ισχύς 865w, μέσος όρος κύκλου φορτίσεων 800, χρόνος φόρτισης 9 ώρες, 3.45 Ah, 150Wh και 43,2V. Η μπαταρία περιλμβάνει ζώνη στήριξης στην μεση και θήκη τοποθέτησης του ψαλιδιού.


Το δετικό είναι πού ελαφρύ μόλις 800gr, η συνολική διάμετρος δεσίματος είναι μέχρι 25mm, η αυτονομία της μπαταρίας ανά φόρτιση περίπου στα 15.000 δεσίματα. Με οθόνη ένδειξης της στάθμης της μπαταρίας, 4 επιλογές δεσίματος, θέση καρουλιού 60m πάνω στο ψαλίδι ή εναλλακτικά θήκη για καρούλι 200m που κρεμάει στην μέση. Με άγκιστρο ανάρτησης, θήκη για την μέση και ψαλιδάκι κοπής της ταινίας.


H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕΚλαδευτικό Μπαταρίας Prunion+ Δετικό

Διάμετρος Κοπής:45mm

Διάμετρος Δεσίματος: 25mm

Διάρκεια Μπαταρίας  1Ημέρα

Μπαταρία Lithium

Δετικό με Ενσωματομένη Μπαταρία

Ψαλίδι Προοδευτικής ή Απότομης Κοπής

Μισό ή Ολόκληρο Άνοιγμα

Οπτική Σκανδάλη Ρύθμισης Μισού Ανοίγματος

Βάρος Ψαλιδιού: 860gr

Βάρος Μπαταρίας: 845 gr

Βάρος Δετικού: 800gr

2 Χρόνια Εγγύηση

Πλήρη Κάλυψη Service-Ανταλακτικών

Χρόνος Φόρτισης  9 Ώρες

Προέλευση Γαλλία

 

Διαστάσεις Ψαλιδιού

Μ: 30cm Π: 4cm Υ: 13cm

Διαστάσεις Μπαταρίας

Μ: 8.5cm Π: 6cm Υ: 15cm

Διαστάσεις Δετικού:

Μ: 25cm, Π: 5.5cm, Y: 22cm

 • Κάθε 20 ώρες λειτουργίας ο χρηστής οφείλει να τοποθετεί το ειδικό γράσο της Pellenc ανάμεσα στην λεπίδα και το αντιμάχαιρο, στην κεντρική βίδα και στον πείρο της λεπίδας.
 • Κάθε 200 ώρες λειτουργίας ή μία φόρα το χρόνο το ψαλίδι χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.
 • Το Ψαλίδι δεν χρειάζεται εργαλεία για το γρασάρισμα ή την αλλαγή της λεπίδας.
 • Φροντίστε η λεπίδα να είναι πάντα ακονισμένη.
 • Το ψαλίδι να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του κλαδέματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το ψαλίδι θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του κλαδέματος.
 • Μέτα από μερικές μέρες αδράνειας της μπαταρίας για την προστασία της μπαίνει αυτόματα σε στάδιο αργής αποφόρτισης και σταματάει στο 25%. 
 • Στο τέλος κάθε εργασίας ωφέλιμο θα ήταν να ανοίγεται το καπάκι και να καθαρίζεται η κεφαλή από τα θρύμματα του ξύλου.
 • Αν κατά την διάρκεια της εργασίας χαλαρώσει η αλυσίδα ξεσφίξτε την κεντρική βίδα που κρατάει το καπάκι και ξανά σφίξτε την, θα τεντώσει πάλι αυτόματα
 • Το Fixion 2 είναι ότι καλύτερο σαν εργαλείο όσον αφορά το δέσιμο του αμπελίου ή κ άλλων καλλιεργειών. Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο δετικό οπότε αποδεσμευτεί ο χρήστης από καλώδια και επιπλέον βάρος στην μέση του. Μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας, υψηλή ταχύτητα δεσίματος, πολύ φιλικό και ευέλικτο για τον χρήστη, χαμηλότερο κόστος ταινιών.
 • Το Δετικό να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του δεσίματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το δετικό θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του δεσίματος.
 • Μία φόρα το χρόνο το δετικό χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.

Είδαν επίσης