Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Ψαλίδι Vinion 150 και Δετικό Fixion 2 Pellenc

 • Κωδικός Προϊόντος: 5483

 • Κατασκευαστής:  Pellenc
 • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
 • 1.870€

Περιγραφή

Το Ψαλίδι Μπαταρίας Vinion και το Δετικό Fixion 2 της Pellenc χρησιμοποιούνται για το κλάδεμα και το δέσιμο αμπελιών.  Αποτελούν μια νέα γενιά εργαλείων που συνδυάζει καινοτομία, ακρίβεια, δύναμη, οικονομία και ευελιξία.


Ψαλίδι μόλις 670gr, με διάμετρο κοπής 35mm, με μισό ή ολόκληρο άνοιγμα, οπτική σκανδάλη λειτουργίας μισού ή ολόκληρου ανοίγματος, ισχυρή επικαλυμμένη λεπίδα Pradines. Με τέσσερα προγράμματα κοπής, με επιλογή προοδευτικής ή απότομης κοπής, με γρήγορο ή αργό κόψιμο, δυνατότητα ρύθμισης σε 9 σκάλες του μισού ανοίγματος και δυνατότητα ρύθμισης διασταύρωσης λεπίδας αντιμάχαιρου σε 9 σκάλες.


Μπαταρία 150 λιθίου με διάρκεια 1 ημέρα δουλειάς, βάρος 845gr, ισχύς 865w, μέσος όρος κύκλου φορτίσεων 800, χρόνος φόρτισης 9 ώρες, 3.45 Ah, 150Wh και 43,2V. Η μπαταρία περιλμβάνει ζώνη στήριξης στην μεση και θήκη τοποθέτησης του ψαλιδιού.


Το δετικό είναι πού ελαφρύ μόλις 800gr, η συνολική διάμετρος δεσίματος είναι μέχρι 25mm, η αυτονομία της μπαταρίας ανά φόρτιση περίπου στα 15.000 δεσίματα. Με οθόνη ένδειξης της στάθμης της μπαταρίας, 4 επιλογές δεσίματος, θέση καρουλιού 60m πάνω στο ψαλίδι ή εναλλακτικά θήκη για καρούλι 200m που κρεμάει στην μέση. Με άγκιστρο ανάρτησης, θήκη για την μέση και ψαλιδάκι κοπής της ταινίας.


H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕΚλαδευτικό Μπαταρίας Vinion+ Δετικό

Διάμετρος Κοπής:35mm

Διάμετρος Δεσίματος: 25mm

Διάρκεια Μπαταρίας  1Ημέρα

Μπαταρία Lithium

Δετικό με Ενσωματομένη Μπαταρία

Ψαλίδι Προοδευτικής ή Απότομης Κοπής

Μισό ή Ολόκληρο Άνοιγμα

Οπτική Σκανδάλη Ρύθμισης Μισού Ανοίγματος

Βάρος Ψαλιδιού: 670gr

Βάρος Μπαταρίας: 845 gr

Βάρος Δετικού: 800gr

2 Χρόνια Εγγύηση

Πλήρη Κάλυψη Service-Ανταλακτικών

Χρόνος Φόρτισης  9 Ώρες

Προέλευση Γαλλία

 

Διαστάσεις Ψαλιδιού

Μ: 26cm Π: 3.5cm Υ: 12cm

Διαστάσεις Μπαταρίας

Μ: 8.5cm Π: 6cm Υ: 15cm

Διαστάσεις Δετικού:

Μ: 25cm, Π: 5.5cm, Y: 22cm

 • Κάθε 20 ώρες λειτουργίας ο χρηστής οφείλει να τοποθετεί το ειδικό γράσο της Pellenc ανάμεσα στην λεπίδα και το αντιμάχαιρο, στην κεντρική βίδα και στον πείρο της λεπίδας.
 • Κάθε 200 ώρες λειτουργίας ή μία φόρα το χρόνο το ψαλίδι χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.
 • Το Ψαλίδι δεν χρειάζεται εργαλεία για το γρασάρισμα ή την αλλαγή της λεπίδας.
 • Φροντίστε η λεπίδα να είναι πάντα ακονισμένη.
 • Το ψαλίδι να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του κλαδέματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το ψαλίδι θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του κλαδέματος.
 • Μέτα από μερικές μέρες αδράνειας της μπαταρίας για την προστασία της μπαίνει αυτόματα σε στάδιο αργής αποφόρτισης και σταματάει στο 25%. 
 • Στο τέλος κάθε εργασίας ωφέλιμο θα ήταν να ανοίγεται το καπάκι και να καθαρίζεται η κεφαλή από τα θρύμματα του ξύλου.
 • Αν κατά την διάρκεια της εργασίας χαλαρώσει η αλυσίδα ξεσφίξτε την κεντρική βίδα που κρατάει το καπάκι και ξανά σφίξτε την, θα τεντώσει πάλι αυτόματα
 • Το Fixion 2 είναι ότι καλύτερο σαν εργαλείο όσον αφορά το δέσιμο του αμπελίου ή κ άλλων καλλιεργειών. Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο δετικό οπότε αποδεσμευτεί ο χρήστης από καλώδια και επιπλέον βάρος στην μέση του. Μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας, υψηλή ταχύτητα δεσίματος, πολύ φιλικό και ευέλικτο για τον χρήστη, χαμηλότερο κόστος ταινιών.
 • Το Δετικό να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του δεσίματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το δετικό θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του δεσίματος.
 • Μία φόρα το χρόνο το δετικό χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.

Είδαν επίσης