Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Μπαταρία Πλάτης Olivion+ Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483506

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 1.050€

Περιγραφή

Η Μπαταρία Πλάτης Olivion+ της Pellenc χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία με ρεύμα στα μηχανήματα μπαταρίας της Pellenc όπως πριόνια, ελαιοραβδιστικά, χορτοκοπτικά κ.α.

 

Είναι κατασκευασμένη στοιχεία ιόντων λιθίου (Li-ion) στοιχισμένα σε μορφή κυψέλης που ελέγχονται με ηλεκτρονικό πάνελ. Περιβάλλονται από αδιάβροχο πλαστικό όπου υπάρχει οθόνη ένδειξης της στάθμης της μπαταρίας φις για τον φορτιστή και την έξοδο του μηχανήματος. Στην πλάτη στηρίζεται με άνετες τιράντες που επιτρέπουν τον αερισμό και ρυθμίζονται ανάλογα το σώμα του χειριστή.

 

Η ισχύς της μπαταρίας είναι 2000W, το βάρος της 5.5kg(χωρίς τιράντες), η τάση 43.2V, χωρητικότητα 15Ah, αποθηκευμένη ενέργεια 700Wh, μέσος όρος ζωής πάνω από 1200 κύκλοι φορτίσεων, ο χρόνος φόρτισης 8ώρες και έχει εγγύηση 2 χρόνια. Για τα μηχανήματα όπως πριόνια Selion, ελαιοραβδιστικό Olivion και καλλιεργητή Cultivion η διάρκεια της μπαταρίας είναι 1 ολόκληρη ημέρα.

 

Οι μπαταρίες τις Pellenc είναι εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας με ασυναγώνιστη σχέση βάρους, ισχύος και διάρκεια ζωής. Χαρίζουν δύναμη στα μηχανήματα ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα μπαταρίας, έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος κατανάλωσης, είναι άνετες και έχουν ειδικό σύστημα αποφόρτισης κατά την περίοδο μη λειτουργίας.

 

H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ
Μπαταρία Πλάτης Olivion+ Pellenc

Τάση: 43.2V

Χωρητικότητα: 15,4Ah

Αποθηκευτική Ενέργεια: 700Wh

Μέγιστη Ισχύς: 1500W

Χρόνος Φόρτισης: 8 ώρες

Φορτιστής: 2.2A

Προέλευση: Γαλλία

Εγγύηση: 2 Χρόνια


Διαστάσεις

Μ: 24cm, Π: 9cm Υ: 34cm

  • Την περίοδο μη λειτουργίας της μπαταρίας φορτίστε την και στην συνέχεια αποθηκεύστε την. Μετά από μερικές μέρες μπαίνει από μόνη της σε φάση αργής αποφόρτισης για την προστασίας της. Σε διάστημα 3-4 μηνών εάν δεν έχει ξαναλειτουργήσει κάντε ακόμα ένα φόρτισμα πλήρους κύκλου.

Είδαν επίσης