Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

WOLF-Garten

Σετ WOLF-Garten Ψαλίδα RS 750, Πριόνι με Θήκη RE F 24 + Κλαδευτήρι RS-22

rating

86,99€ 96€ -9% Χωρίς ΦΠΑ: 70,15€

Ψαλίδα 750 της WOLF με μακριές χειρολαβές για κλαδέματα σε ψηλά σημεία. Κάθετης Κοπής, με ισχυρές αντικολλητικές λεπίδες, λαβές από αλουμίνιο με σημεία καλυμμένα  από μαλακό αντιολ..

Σετ WOLF-Garten Ψαλίδι Κορυφής RCM, Πριόνι Power Cut + Στειλιάρι Πτυσσόμενο

rating

86,5€ 94€ -8% Χωρίς ΦΠΑ: 69,76€

Το Ψαλίδι Κορυφής RCM της WOLF-Garten χρησιμοποιείται για το κλάδεμα σε ψηλά σημεία, για δενδρώδεις καλλιέργειες,  κήπους, δάσος κ.α.. Κατασκευασμένο από ισχυρή αντικολλητική λεπίδα, πατούρα αλου..

Φτυαράκι Γαλβανιζέ WOLF-Garten LU-Z

rating

4,2€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,39€

Το Γαλβανιζέ Φτυράκι LU-Z της WOLF-Garten χρησιμοποιείται για την επεξεργασία χώματος και φύτευση φυτών σε κήπους και μπαλκόνια.Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο με γυαλιστερό γαλβάνισμα, γι..

Τσουγκρανάκι WOLF-Garten LJ-M

rating

5,7€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,6€

ΤοΤσουγκρανάκι  WOLF-Garten LJ-M χρησιμοποιείται για την επεξεργασία χώματος και  συνδυάζεται με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star® της εταιρείας.Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητ..

Φρουτοσυλλέκτης WOLF-Garten RG-M

rating

14,4€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,61€

Ο Φρουτοσυλλέκτης RG-M της  WOLF-Garten  χρησιμοποιείται για την συλλογή φρούτων από ψηλά σημεία και  συνδυάζεται με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star® της εταιρείας.Κατασκευ..

Σκαλιστήρι-Τσαπάκι WOLF-Garten LN-M

rating

8,5€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

Το Σκαλιστήρι-Τσαπάκι  WOLF-Garten LN-M χρησιμοποιείται για την επεξεργασία χώματος και  συνδυάζεται με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star® της εταιρείας.Κατασκευασμένο από υψηλής ..

Σκαλιστήρι-Τσάπα WOLF-Garten iL-M3

rating

11€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

Το Σκαλιστήρι-Τσάπα  WOLF-Garten  iL-M3 χρησιμοποιείται για την επεξεργασία χώματος και  συνδυάζεται με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star® της εταιρείας.Κατασκευασμένο από υψ..

Καταστροφέας Ζιζανίων WOLF-Garten HO-M

rating

15€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,1€

Ο Καταστροφέας-Ξύστρα Ζιζανίων HO-M της WOLF-Garten χρησιμοποιείτε για την επιφανειακή καταστροφή ζιζανίων ή άλλων φυτών που φύτρωσαν ανεπιθύμητα στον κήπο ή τον αγρό.Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητ..

Κλαδευτήρι RS-EN WOLF

rating

12,9€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,4€

Ψαλίδι RS-EN της WOLF για κλάδεμα μικρών κλαδιών μέχρι 19mm διάμετρο.  Κάθετης κοπής , με αντικολλητική λεπίδα, σώμα από γυαλισμένο γαλβανιζέ, με κούμπωμα ασφαλείας και δυνατό αμόνι για εύκολη ..

Σκαλιστήρι-Ξύστρα WOLF-Garten iΕ-M

rating

18,75€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,12€

Το Σκαλιστήρι-Ξύστρα  WOLF-Garten  iE-M χρησιμοποιείται για το χαλάρωμα και την επεξεργασία χώματος , την καταστροφή ζιζανίων και  συνδυάζεται με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi..

Κλαδευτήρι RS-22 WOLF

rating

19€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

Ψαλίδι RS-22 της WOLF για εργασίες κλαδέματος σε δενδρώδης καλλιέργειες και κήπους. Κάθετης κοπής, με αντικολλητική λεπίδα, σώμα από γυαλισμένο γαλβανιζέ, με κούμπωμα ασφαλείας και δυνατό α..

Τσουγκράνα WOLF-Garten DR-M35

rating

15€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,1€

Η Τσουγκράνα  WOLF-Garten LJ-M χρησιμοποιείται για την επεξεργασία χώματος και  συνδυάζεται με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star® της εταιρείας.Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας..

Πιρούνα WOLF-Garten AG-E

rating

55€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€

Η Πιρούνα  AG-E της WOLF-Garten  χρησιμοποιείται για την επεξεργασία, την αναμόχλευση και τον εξαερισμό χώματος Η πιρούνα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μέταλλο με γυαλιστερό γαλβ..

Πατόφτυαρο WOLF-Garten ASP-E

rating

53€ Χωρίς ΦΠΑ: 42,74€

Το Πατόφτυαρο  ASP-E της WOLF-Garten  χρησιμοποιείται για την μεταφύτευση, την  επεξεργασία, την αναμόχλευση και τον εξαερισμό χώματος. Το Πατόφτυαρο είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποι..

Τσουγκρανόσκουπα WOLF-Garten UF-M

rating

13,6€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,97€

Η Τσουγκρανόσκουπα WOLF-Garten UF-M χρησιμοποιείται για το τσουγκράνισμα και την συλλογή φύλλων, υπολειμμάτων του χλοοτάπητα,   και άλλων απορριμμάτων του κήπου, συνδυάζεται με όλα τα εξαρτήματα ..

Ψαλίδα RS 650 WOLF

rating

40€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€

Ψαλίδα 650 της WOLF με μακριές χειρολαβές για κλαδέματα σε ψηλά σημεία. Κάθετης Κοπής, με ισχυρές αντικολλητικές λεπίδες, λαβές από αλουμίνιο με σημεία καλυμμένα  από πλαστικό για άνετη εργασί..

Σποροδιανομέας EA-M WOLF-Garten

rating

13,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,96€

Ο Σποροδιανομέας EA-M της WOLF-Garten χρησιμοποιείτε για την διανομή σπόρων σε μικρούς κήπους ή ερασιτεχνικές καλλιέργειες. Ο Διανομέας έχει την μορφή ρόδας κατασκευασμένη από πλαστικό με ειδικές..

Ψαλίδα RS 750 WOLF

rating

55€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€

Ψαλίδα 750 της WOLF με μακριές χειρολαβές για κλαδέματα σε ψηλά σημεία. Κάθετης Κοπής, με ισχυρές αντικολλητικές λεπίδες, λαβές από αλουμίνιο με σημεία καλυμμένα  από μαλακό αντιολισθητικό..

Λαβή WOLF-Garten ZM 04

rating

5,5€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Το Στειλιάρι Λαβή  ZM04 της WOLF-Garten χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star® της εταιρείας.Η λαβή είναι κατασκευασμένη από πλαστικά και αλουμινένια σημεία..

Ψαλίδα RS 800V WOLF

rating

77€ Χωρίς ΦΠΑ: 62,1€

Ψαλίδα RS 800 V της WOLF με μακριές χειρολαβές για κλαδέματα σε ψηλά σημεία. Κάθετης Κοπής, με ισχυρές αντικολλητικές λεπίδες, λαβές από αλουμίνιο με σημεία καλυμμένα  από μαλακό αντιολισθ..

Ψαλίδα RS 900 T Τηλεσκοπική

rating

69,9€ Χωρίς ΦΠΑ: 56,37€

Ψαλίδα RS 900Τ της WOLF με τηλεσκοπική ρύθμιση  για κλαδέματα σε ψηλά σημεία. Κάθετης Κοπής, με ισχυρές αντικολλητικές λεπίδες, λαβές από αλουμίνιο με σημεία καλυμμένα  από μαλακό αντιο..

Στειλιάρι Ξύλινο WOLF-Garten ZM150

rating

14,8€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,94€

Το Στειλιάρι ZM150 της WOLF-Garten χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star®, καθώς και με εξαρτήματα κλαδέματος, κήπου και πισίνας.Το Κοντάρι είναι κατασκευασμένο ..

Στειλιάρι Πτυσσόμενο 170-300 WOLF-Garten ZM-V 3

rating

32,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,33€

Το Πτυσσόμενο Στειλιάρι ZM-V 3 της WOLF-Garten χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star®, καθώς και με εξαρτήματα κλαδέματος, κήπου και πισίνας.Το Κοντάρι είναι κατ..

Ψαλίδι Κορυφής RCM WOLF-Garten

rating

38€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,65€

Το Ψαλίδι Κορυφής RCM της WOLF-Garten χρησιμοποιείται για το κλάδεμα σε ψηλά σημεία, για δενδρώδεις καλλιέργειες,  κήπους, δάσος κ.α..Κατασκευασμένο από ισχυρή αντικολλητική λεπίδα, πατούρα αλουμ..

Στειλιάρι Πτυσσόμενο 220-400 WOLF-Garten ZM-V 4

rating

35€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

Το Πτυσσόμενο Στειλιάρι ZM-V 4 της WOLF-Garten χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με όλα τα εξαρτήματα της σειράς multi-star®, καθώς και με εξαρτήματα κλαδέματος, κήπου και πισίνας.Το Κοντάρι είναι κατ..

Ψαλίδι Κορυφής RC-VM WOLF-Garten

rating

57€ Χωρίς ΦΠΑ: 45,97€

Το Ψαλίδι Κορυφής RC-VM της WOLF-Garten χρησιμοποιείται για το κλάδεμα σε ψηλά σημεία, για δενδρώδεις καλλιέργειες,  κήπους, δάσος κ.α..Κατασκευασμένο από ισχυρή αντικολλητική λεπίδα, πατούρα αλο..

Πριόνι με Θήκη RE F 24 WOLF-GARTEN

rating

22€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€

Το Πριόνι με Θήκη RE F 24 της WOF-Garden χρησιμοποιείται για το κλάδεμα δένδρων, θάμνων, αμπελώνων κήπων κ.α..Ισχυρή μεταλλική λεπίδα με το καινοτόμο δόντι UV, άνετη πλαστική χειρολαβή και πλαστική θή..

Πριόνι Power Cut 370 WOLF

rating

25€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

Το Πριόνι Power Cut 370 της WOF-Garden χρησιμοποιείται για το κλάδεμα δένδρων, θάμνων, αμπελώνων κήπων κ.α..Ισχυρή μεταλλική λεπίδα με το καινοτόμο δόντι UV και σχεδιασμό 2 κατευθύνσεων, κυρτή γαι εύκ..

Πριόνι Power Cut Pro 370 WOLF

rating

35€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

Το Πριόνι Power Cut Pro 370 της WOF-Garden χρησιμοποιείται για το κλάδεμα δένδρων, θάμνων, αμπελώνων κήπων κ.α..Ισχυρή μεταλλική λεπίδα με το καινοτόμο δόντι UV και σχεδιασμό 2 κατευθύνσεων, κυρτή για..

Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)