Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία
Μετακίνηση Σελών?? Υπάρχει Λύση!!
Μετακίνηση Σελών?? Υπάρχει Λύση!!

Η σέλα αποτελεί η αξιόπιστη λύση σύνδεσης του κεντρικού αγωγού με τον σταλακτηφόρο σωλήνα ή τον σωλήνα που τροφοδοτεί εκτοξευτήρες ή μίκρο-εκτοξευτήρες. Πολλές φορές παρατηρείται όμως λόγω έντονων Συστολών και Διαστολών, η περιστροφή τους ή η μετακίνησης τους από την θέση τους, γεγονός που προκαλεί μεγάλα προβλήματα. Ιδιαίτερα με την πάροδο του χρόνου και την καταπόνηση του λάστιχου συγκράτησης που βρίσκεται εσωτερικά, η σέλα χάνει την σταθερότητας με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στεγανότητας του δικτύου.

Στα Θερμοκήπια όπου η αλλαγές θερμοκρασιών είναι έντονες, ανάλογα και οι συστολές διαστολές, και τα δίκτυα άρδευσης στηριγμένα στον σκελετό του θερμοκηπίου, η αλλαγή θέσης της σέλας είναι συχνό φαινόμενο.

 

Λύση

Αντιμετώπιση στο παραπάνω πρόβλημα μπορεί δώσει η χρησιμοποίηση της καινοτόμο Σέλας με Ειδικό Ένθετο Αντί-Ολίσθησης. Η προκείμενη Σέλα είναι κατάλληλη για δίκτυα με μεγάλες συστολές- διαστολές καθώς λόγω του ενθέτου αντί-ολίσθησης κρατιέται την σταθερά πάνω στο σωλήνα. Το ένθετο καρφώνει στον κεντρικό αγωγό, χωρίς να τον ζημιώνει αποτρέποντας έτσι την περιστροφή ή την μετακίνηση. Παράλληλα με το ειδικό δακτύλιο προσφέρει απόλυτα αποτελέσματα και στεγάνωση, άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου.

 

Χαρακτηριστικά 

-          Διάμετρος από Φ40-Φ90

-          Έξοδος Παροχής 1¨

-          Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 16 ατμ.

-          4 Βίδες Σύσφιξης για Καλύτερο Αποτέλεσμα

-          Ειδικό Ένθετο Αντί-ολίσθησης( πατέντα SAB)

-           Ειδικό Λάστιχο Στεγάνωσης για Απόλυτη Πρόσφυση και Στεγάνωση

-          Μεταλλικό Δακτυλίδι Ενίσχυσης

 

 

 

Πηγή Πληροφοριών: Καδιανάκης ΑΕ, SAB